Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Ο πρασινομάτης οδοντίατρος με τα τατουάζ που λατρεύει η ελληνική σόουμπιζ

Ο πρασινομάτης οδοντίατρος με τα τατουάζ που λατρεύει η ελληνική σόουμπιζ [photos] 

πηγή

Ευθύνεται για το αστραφτερό χαμόγελο πολλών Ελλήνων της σόουμπιζ. Συχνά θα τον δεις και... στην παρέα τους. Και δεν είναι από τους τύπους που θα περάσουν απαρατήρητος. Ψηλός, με μούσι και πράσινο βλέμμα, από αυτό που δεν ξεχνάς.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι ο οδοντίατρος που λατρεύει η σόουμπιζ. Και για να φτιάχνει τα δόντια της και για να κάνει παρέα μαζί του.Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες των πελατών του, λιλιπούτειων και άλλων μεταξύ των οποίων πολλά αναγνωρίσιμα πρόσωπα: Τραγουδιστές, ηθοποιοί, ποδοσφαιριστές, άνθρωποι που δεν αρνούνται να βγάλουν μαζί του μια φωτογραφία είτε στην καρέκλα του πόνου, είτε κατά τη διάρκεια κάποιας εξόδου μαζί του.

Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει: «Με τους περισσότερους VIP πελάτες μου έχουμε αποκτήσει τόσο καλή σχέση που βλεπόμαστε και εκτός ιατρείου, αφού κάνουμε πολλή παρέα. Αυτό φυσικά δεν το κάνεις με όλους, γιατί δεν γίνεται, απλώς με όποιους θεωρείς πως έχεις ίδιους κώδικες επικοινωνίας και μπορείς να ταιριάξεις είναι ωραίο. Εχει πλάκα που όταν θέλουν να με συστήσουν λένε ο "οδοντίατρός μου" και οι άλλοι παραξενεύονται και σε πρώτη φάση δεν το πιστεύουν, αφού αν κοιτάξουμε λίγο πίσω, ο οδοντίατρος ήταν ο μοναδικός γιατρός που δεν θα θέλαμε να δούμε πέρα από το ιατρεία του. Αν μας είχε πονέσει κιόλας... ούτε εκεί» καταλήγει ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου