Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Το Dental Group δίνει τη δυνατότητα για οδοντιατρικές θεραπείες με «μέθη».

Το Dental Group δίνει τη δυνατότητα για οδοντιατρικές θεραπείες με «μέθη».

Το Dental Group, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να βελτιώσει τις παρεχόμενες οδοντιατρικές υπηρεσίες προς όφελος των ασθενών του, δίνει πλέον τη δυνατότητα για οδοντιατρικές υπηρεσίες υπό ενσυνείδητη καταστολή (μέθη). Οι θεραπείες παρέχονται στις συνεργαζόμενες νοσοκομειακές κλινικές υπό την επίβλεψη ειδικού αναισθησιολόγου. Η μέθη δεν είναι γενική αναισθησία και ο ασθενής μετά το πέρας της οδοντιατρικής θεραπείας επιστρέφει στο σπίτι του χωρίς περαιτέρω νοσηλεία.
Σε ένα μεγάλο ποσοστό ασθενών, στους οποίους για λόγους υγείας είναι αδύνατον να κάνουμε επεμβάσεις στο οδοντιατρείο με τοπική αναισθησία, εφαρμόζουμε την μέθοδο της καταστολής με μέθη και της μικροσκοπικής οδοντιατρικής στην Γενική Κλινική ΑΝΑΣΣΑ. Οι ασθενείς που μπορούν να υποβληθούν σ’ αυτή τη θεραπεία είναι:
  1. ασθενείς που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή
  2. παιδιά με δυσκολία συνεργασίας
  3. ΑΜΕΑ
  4. ασθενείς με κινητικά ή νοητικά προβλήματα
  5. ασθενείς με ψυχικά νοσήματα
  6. ασθενείς με έντονο το αντανακλαστικό εμετού
  7. ασθενείς που υποβάλλονται σε χειρουργεία εμφυτευμάτων
  8. ασθενείς που υποβάλλονται σε χειρουργεία εγκλείστων και μη δοντιών
  9. φοβικοί ασθενείς
Η ενδοφλέβια καταστολή (μέθη), αποτελεί μια πολύ ασφαλή μέθοδο κατά την οποία ο ασθενής λαμβάνοντας ειδικά φάρμακα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δεν έχει συνείδηση, δεν αισθάνεται πόνο και μετά το πέρας της δεν έχει καμία ανάμνηση από αυτήν, χωρίς να του γίνεται γενική αναισθησία.
Η μέθοδος της μέθης πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου αναισθησιολόγου σε νοσοκομειακό περιβάλλον, χωρίς όμως να χρειάζεται η νοσηλεία του ασθενούς στο νοσοκομείο.
Μετά το τέλος της θεραπείας οι ασθενείς της κλινικής βρίσκονται σε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης και επανελέγχου (follow up), ώστε να εξασφαλίζουμε  το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου