Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Dental Group - Η ανάγκη για Εξέλιξη, Μάθηση και Εκπαίδευση

Η ανάγκη για Εξέλιξη, Μάθηση και Εκπαίδευση είναι οδηγός σε κάθε μας νέο βήμα!! Νέες, Πρωτοποριακές Τεχνικές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Αισθητική Οδοντιατρική! Μέσα σε λίγες μόνο ώρες έχετε τη δυνατότητα να φύγετε από το ιατρείο με το νέο σας χαμόγελο!!

Μου αρέσει!   Σχολιάστε  

*******

 Ψηφιακή Smile design.com

Η ψηφιακή Smile Design Concept (DSD) επιδιώκει να παρουσιάσει στον κόσμο ένα νέο πρόσωπο της Οδοντιατρικής, πιο ανθρώπινη, συναισθηματική και καλλιτεχνική, αλλά και πιο αποτελεσματική και ακριβής μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, ενισχύοντας περαιτέρω ευγενές επάγγελμα μας στην κοινωνία, διότι μετά από όλα, υπάρχουν δεν είναι πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή που είναι πιο σημαντικό από ό, τι μια υγιή, φυσικά, με τη σιγουριά και όμορφο χαμόγελο.

Κύριοι στόχοι της DSD Concept:  

-Βελτίωση Της διαδικασίας σχεδιασμού χαμόγελου και μετατρέποντας τον ασθενή σε ένα συν-συγγραφέας του το δικό του / νέα χαμόγελό της.
-Αναπτύσσοντας Ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας που διευκολύνει την πραγματική και την καθημερινή Διεπιστημονικό Οδοντιατρικής.
-Αύξηση Την αντιληπτή αξία της οδοντιατρικής θεραπείας και, κατά συνέπεια, περίπτωση, η αποδοχή μέσω της συναισθηματική προσέγγιση Οδοντιατρικής.
Ενσωμάτωση.
- Την ενσωμάτωση της τεχνολογίας για να δημιουργήσει αποτελεσματική και προβλέψιμη κλινικές διαδικασίες.
DSD έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 8 χρόνια από την κορυφή οδοντοτεχνίτες και οι οδοντίατροι, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της αισθητικής οδοντιατρικές θεραπείες. Αυτή η έννοια έχει διδάξει σε περισσότερους από 25.000 οδοντιατρική επαγγελματίες παγκοσμίως, και ως μια επιστημονική έννοια έχει αναφερθεί σε πολλά έγκριτα άρθρα. DSD εφαρμόζεται καθημερινά ως κράτος της προσέγγισης με επίκεντρο τον ασθενή τέχνη.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου