Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Λεμόνι - Γιατρικό

IL RIMEDIO INFALLIBILE PER ELIMINARE LE MACCHIE DEL VISO
.
Leggi l'articolo qui >>>> http://goo.gl/LPIJxV

Η αλάνθαστη γιατρικό να αφαιρέσει τους λεκέδες του προσώπου
.
Διαβάστε το άρθρο εδώ υποτιτλοι http://goo.gl/LPIJxV



Ma vediamo come utilizzare questo prezioso agrume come rimedio cosmetico…
STRANOMAVERO.SOLOBUONUMORE.COM|ΑΠΟ SOLOBUONUMORE

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε


***********

Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ αλάθητο να αφαιρέσετε λεκέδες ΠΡΟΣΩΠΟ
Ο Fabio 25 του Μάρτη του 2016 ΥΓΕΙΑ

Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ αλάθητος για την αφαίρεση λεκέδων από το πρόσωπο
Μοιραστείτε το .... Share on Facebook2Share στο Google + 0Pin για Pinterest0Tweet γι 'αυτό στο TwitterΜοιραστείτε το στο Tumblr0Print αυτή τη σελίδα
Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ αλάθητο να αφαιρέσετε λεκέδες από κηλίδες προσώπου VISOLe είναι μια ατέλεια του δέρματος που μαστίζει πολλές γυναίκες ειδικά το καλοκαίρι. Θα πρέπει να τονιστεί ότι η εμφάνιση των κηλίδων στο πρόσωπο είναι όχι μόνο λόγω της έκθεσης στον ήλιο, και οι δύο εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες μπορεί στην πραγματικότητα να προωθήσει τις κηλίδες του προσώπου. Αυτή είναι η περίπτωση μιας κακής διατροφής, ή για παράδειγμα δυσλειτουργιών ή ορμονικές αλλαγές. Μερικά εμπορικά διαθέσιμη φαρμακευτική αγωγή κατά των κηλίδων του δέρματος η οποία, ωστόσο, μπορεί να επηρεάσει το δέρμα σε περίπτωση ευαίσθητο δέρμα. Η φύση είναι όπως πάντα σύμμαχός μας και να λύσει τα προβλήματα των σκούρων κηλίδων.



Το λεμόνι, εκτός του ότι είναι ένας εσπεριδοειδών από τις πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας, είναι επίσης ένα πολύ ευπροσάρμοστο τρόφιμο χρήσιμο για την παρασκευή εξαιρετική θεραπείες για την ομορφιά μας, στην πραγματικότητα είναι η βάση της πολύ φυσικών σκευασμάτων και DIY, εκτός του ότι είναι ένας φθηνό φάρμακο που όλοι έχουμε στο σπίτι ή μπορεί να βρεθεί εύκολα. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες χρήσιμες για το πρόβλημα δέρμα με διευρυμένους πόρους και επισημαίνει μαύρους, φωτίζοντας και την εξομάλυνση ιδιότητες καθώς είναι ένα φυσικό ενυδατικό. Τονώνει επίσης την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης που βοηθούν το δέρμα παραμονή μας τονωμένο και ελαστικό. Αλλά ας δούμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πολύτιμο εσπεριδοειδών ως καλλυντικό θεραπεία για την ομορφιά μας και να κρύψει SPOTS FACE.

Φυσικό διορθωτικά μέτρα πρόσωπο ομορφιάς με λεμόνι
Ας δούμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λεμόνι ως φυσικό καλλυντικό θεραπεία και χαμηλό κόστος για την ομορφιά του προσώπου μας.

Καθαρισμού scrub γιαούρτι και λεμόνι: χάρη στις στυπτικές και καθαριστικές ιδιότητες, το λεμόνι καθιστά δυνατή την εξομάλυνση του δέρματος και το κιτρικό οξύ διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χυμό λεμονιού, μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι και μια χούφτα αλάτι και μασάζ το μείγμα στο πρόσωπό σας: θα έχετε μια λαμπερή επιδερμίδα και το δέρμα πιο μαλακό και λείο.
χυμό λεμονιού εξουδετερώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους: Αν το πρόβλημά σας είναι το μάτι σήμανση και πρησμένο προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το χυμό λεμονιού τόνωσης. Χρησιμοποιήστε μαξιλάρια βαμβάκι εμποτισμένο με το χυμό λεμονιού και appoggiali μάτια αφήνοντας τους για 10 λεπτά: αν οι σακούλες είναι ιδιαίτερα πρησμένο και αρκετά ορατά τους μαύρους κύκλους μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα για τα μάτια του φέτες λεμονιού.

Φέτες λεμονιού για να πω αντίο σε μαύρους σημεία: την εξάλειψη των σημείων μαύρους μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις φυσικές θεραπείες. Δοκιμάστε να τρίψετε την προσβεβλημένη περιοχή από τις φέτες λεμονιού, αφήνοντας το για 10 λεπτά, το χυμό που θα εγκατασταθούν στο δέρμα. Μετά την ταχύτητα κλείστρου, μπορείτε να ξεπλύνετε με κρύο νερό.

χυμό λεμονιού για να φωτίσει τα σημεία: Αν στο πρόσωπό σας έχουν εμφανιστεί κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο μπορεί να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το λεμόνι για να γίνουν λιγότερο προφανείς. Προσπαθήστε να αραιώσει μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού σε συνήθη ενυδατική σας και εφαρμόστε καθιστώντας εισχωρήσουν βαθιά. Η επιτυχής θεραπεία για να φωτίσει τους λεκέδες στα χέρια του.

Μάσκα ψάθα λεμόνι και μέλι, αν έχετε λιπαρό δέρμα και το πρόσωπό σας είναι γυαλισμένο, για να γίνει πιο ομοιόμορφη να αναμίξετε το χυμό λεμονιού με το μέλι και tamponarlo πρόσωπο. Το μίγμα έχει μια λειτουργία σμήγματος ρύθμισης και θα σας επιτρέψει να κρατήσει μακριά το λαμπερό αποτέλεσμα ειδικά σε Τ-ζώνη

Φωτίζοντας μάσκα λεμόνι: θα πρέπει να προετοιμάσει ένα ασπράδι αυγού και το χυμό λεμονιού: τοποθετήστε το ασπράδι αυγού και προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού, εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπό σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και την περιοχή κοντά στα χείλη σας. Κρατήστε το για 10 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Καθαρίζοντας μάσκα με γιαούρτι, λεμόνι και μέλι για να κάνουν αυτό το καθάρισμα μάσκα Χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει με ένα ασπράδι αυγού, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μέλι, 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι και 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Βάλτε την κρέμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό και αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα.

Μάσκα για λιπαρό δέρμα με το αιθέριο έλαιο του λεμονιού: για το λιπαρό δέρμα θα είναι χρήσιμη για την προετοιμασία αυτής της μάσκας με 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, 6 φέτες αγγούρι και 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού. Βάλτε τη μάσκα στο πρόσωπό σας για 20 λεπτά και επαναλάβετε 3 φορές την εβδομάδα.

Άλλες χρήσεις του λεμονιού ως φυσική θεραπεία ομορφιάς
Εκτός από την ομορφιά του προσώπου, το λεμόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία ομορφιάς για τα μαλλιά, τα δόντια, τα νύχια. Ας δούμε ποιες είναι οι χρήσεις του.

χυμό λεμονιού για να ελαφρύνει τα μαλλιά σας: θέλετε να έχετε αναπτήρα μαλλιά φυσικά; Για να αλλάξετε απόχρωση στα μαλλιά σας και να πάρετε ανακλάσεις φωτός ισχύουν μόνο το χυμό λεμονιού ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά και στη συνέχεια εκθέτετε τον εαυτό σας στον ήλιο. Επαναλάβετε μία φορά την εβδομάδα για να έχετε λαμπερά μαλλιά και φωτεινά.

Λεμόνι και ελαιόλαδο για την ενίσχυση των νυχιών: τα νύχια σας είναι αδύναμα και σπάνε εύκολα; Βυθίστε τα δάχτυλα σε μια ένωση που δημιουργήθηκε με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο, αφήνοντάς τους να μουλιάσουν για 10 λεπτά. Σταδιακά θα ενισχύσει τα νύχια σας και θα είναι επίσης πιο λευκό, ως εκ τούτου, την αντιμετώπιση λεκέδες που προκαλούνται, για παράδειγμα, από το κάπνισμα.

λεμόνι και τα μπαλώματα του λευκότερα visoDenti με λεμόνι και σόδα: να έχουν ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο μπορείτε να αναμίξετε το χυμό λεμονιού με μαγειρική σόδα και τρίψτε το μείγμα απευθείας πάνω στα δόντια με μια οδοντόβουρτσα. Οι κινήσεις πρέπει να είναι ήπια και να κάνουν όφελος χωρίς να καταστραφεί το σμάλτο των δοντιών, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο πάρα πολύ συχνά.

χυμό λεμονιού ως φυσικό αποσμητικό: να καταπολεμήσει την άσχημη μυρωδιά και για την εξάλειψη των βακτηρίων που σχηματίζουν κάτω από τις μασχάλες μπορεί να χρησιμοποιήσει το λεμόνι. Δοκιμάστε ένα κτύπημα του χυμού λεμονιού στην περιοχή της μασχάλης.

χυμό λεμονιού για την απώλεια βάρους: φαίνεται ότι το λεμόνι έχει θετική επίδραση στη δίαιτα. Πίνοντας το χυμό λεμονιού, αλλά και απλά απολαμβάνοντας σαλάτες με λεμόνι αντί του πετρελαίου, μπορείτε να ελέγχετε την όρεξή σας και επίσης να ενισχύσει το μεταβολισμό.

***

IL RIMEDIO INFALLIBILE PER ELIMINARE LE MACCHIE DEL VISO
BY FABIO 25 MARZO 2016 SALUTE

IL RIMEDIO INFALLIBILE PER ELIMINARE LE MACCHIE DAL VISO
Condividi in....Share on Facebook2Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Print this page
IL RIMEDIO INFALLIBILE PER ELIMINARE LE MACCHIE DAL VISOLe macchie del viso sono un inestetismo della pelle che affliggono molte donne soprattutto nel periodo estivo. È doveroso sottolineare che la comparsa di macchie sul viso non sono solo riconducibili all’esposizione al sole, fattori sia esogeni che endogeni posso infatti favorire le macchie del viso. È il caso di una cattiva alimentazione oppure per esempio di disfunzioni o cambiamenti ormonali. In commercio esistono cure farmacologiche contro le macchie cutanee che tuttavia possono compromettere la cute in caso di pelle sensibile. La natura come sempre è nostra alleata anche per risolvere problemi di macchie scure.



Il limone, oltre ad essere un agrume dalla tante proprietà benefiche per il nostro organismo, è anche un alimento molto versatile utile per preparare ottimi rimedi per la nostra bellezza, infatti è alla base di molto preparati naturali e fai da te, oltre ad essere un rimedio a basso costo che tutte abbiamo a casa o possiamo facilmente reperire. Ha proprietà antisettiche utili per le pelli impure, con punti neri e pori dilatati, proprietà schiarenti e leviganti oltre ad essere un idratante naturale. Inoltre stimola la produzione di collagene e elastina che aiutano la nostra pelle a rimanere tonica e elastica. Ma vediamo come utilizzare questo prezioso agrume come rimedio cosmetico per la nostra bellezza e nascondere le MACCHIE DEL VISO.

Rimedi naturali di bellezza per il viso a base di limone
Vediamo come possiamo utilizzare il limone come rimedio cosmetico naturale e low cost per la bellezza del nostro viso.

Scrub purificante allo yogurt e limone: grazie alle sue proprietà astringenti e purificanti, il limone permette di levigare la pelle e l’acido citrico stimola il rinnovo cellulare. Miscela in una ciotola il succo di limone, un cucchiaio di yogurt e una manciata di sale fino e massaggia il composto sul viso: otterrai un incarnato luminoso e una pelle morbida e levigata.
Succo di limone per contrasta borse e occhiaie: se il tuo problema è il contorno occhi segnato e gonfio prova ad utilizzare il succo di limone schiarente. Utilizza dei dischetti di cotone imbevuti di succo di limone e appoggiali sugli occhi lasciandoli in posa per 10 minuti: se le borse sono particolarmente gonfie e le occhiaie piuttosto visibili puoi applicare direttamente sugli occhi delle fettine di limone.

Fette di limone per dire addio ai punti neri: per eliminare i punti neri puoi utilizzare anche i rimedi naturali. Prova a sfregare sulla zona interessata delle fettine di limone, lasciando in posa per 10 minuti il succo che si depositerà sulla pelle. Dopo il tempo di posa potrai risciacquare con acqua fredda.

Succo di limone per schiarire le macchie: se sul tuo viso sono comparse delle macchie causate dal sole puoi provare ad utilizzare il limone per renderle meno evidenti. Prova a diluire alcune gocce di limone nella tua abituale crema idratante e applicala facendola penetrare a fondo. Ottimo rimedio anche per schiarire le macchie sulle mani.

Maschera opacizzante limone e miele: se hai la pelle grassa e il tuo viso è lucido, per renderlo più uniforme puoi miscelare del succo di limone con del miele e tamponarlo sul viso. Il composto avrà una funzione sebo regolatrice e ti permetterà di tenere a bada l’effetto lucido soprattutto nella zona T.

Maschera schiarente al limone: per prepararle avrai bisogno di un albume d’uovo e del succo di limone: monta l’albume a neve e aggiungi qualche goccia di limone, applica il composto sul viso evitando contorno occhi e la zona vicino alle labbra. Tieni in posa per 10 minuti e risciacqua con acqua tiepida.

Maschera purificante allo yogurt, limone e miele: per realizzare questa maschera purificante monta a neve un albume di uovo, aggiungi 2 cucchiai di miele, 3 cucchiai di yogurt e 2 cucchiai di succo di limone. Metti la crema ottenuta sul viso e lascia agire per 20 minuti. Risciacqua con acqua tiepida e elimina bene ogni residuo.

Maschera per pelli grasse con l’olio essenziale di limone: per la pelle grassa vi sarà utile preparare questa maschera con 3 cucchiai di yogurt, 6 fettine di cetriolo e 5 gocce di olio essenziale di limone. Mettete la maschera sul viso per 20 minuti e ripetete 3 volte a settimana.

Altri usi del limone come rimedio naturale di bellezza
Oltre che per la bellezza del viso, il limone può essere utilizzato come rimedio di bellezza anche per capelli, unghie denti. Vediamo quali sono i suoi utilizzi.

Succo di limone per schiarire i capelli: vuoi avere capelli più chiari in modo naturale? Per cambiare nuance alla vostra chioma e ottenere dei riflessi luminosi basterà applicare il succo di limone in modo omogeneo su tutti i capelli e esporsi successivamente al sole. Ripetete l’operazione una volta alla settimana per avere capelli lucenti e luminosi.

Limone e olio di oliva per rinforzare le unghie: le tue unghie sono deboli e si sfaldano facilmente? Immergi le dita in un composto creato con il succo di limone e l’olio di oliva, lasciandole in immersione per 10 minuti. A poco a poco le tue unghie si rinforzeranno e saranno anche più bianche, contrastando così le macchie provocate, ad esempio, dal fumo.

limone e macchie del visoDenti più bianchi con limone e bicarbonato: per avere un sorriso smagliante puoi miscelare il succo di limone con del bicarbonato e sfregare il composto direttamente sui denti con uno spazzolino. I movimenti dovranno essere delicati e, per apportare beneficio senza rovinare lo smalto dei denti, non dovrai utilizzare questo rimedio troppo frequentemente.

Succo di limone come deodorante naturale: per combattere il cattivo odore e per eliminare i batteri che si formano sotto le ascelle puoi utilizzare il limone. Prova a tamponare del succo di limone nella zona ascellare.

Succo di limone per dimagrire: sembra proprio che il limone abbia un effetto positivo anche sulla dieta. Bevendo del succo di limone, ma anche semplicemente condendo insalate con il limone al posto dell’olio, riuscirai a controllare il tuo appetito e anche a stimolare il metabolismo.


1 σχόλιο: