Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δωρεάν εξετάσεις προληπτικής ιατρικής

Δωρεάν εξετάσεις προληπτικής ιατρικής

2014-04-29 - 14:14:55
Δωρεάν εξετάσεις προληπτικής ιατρικήςΔωρεάν προληπτικό έλεγχο υγείας θα παρέχουν αύριο, Τετάρτη, γιατροί της πόλης, νοσηλευτές και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Οπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο του προγράμματος Πρόληψης και Αγωγής Υγείας «Νοιάζομαι για την Υγεία μου», που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τη συνεργασία της εταιρείας CocaColaΤρία Έψιλον, το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Βόλου θα φιλοξενήσει από τις 8:00-12:00 π. μ. το πρόγραμμα στα γραφεία του Τμήματος, στην οδό Αναλήψεως 255 με Γαμβέτα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την υγεία μου» έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης, πρόληψης και θωράκισης της υγείας, προσφέροντας εξετάσεις προληπτικής ιατρικής στους κατοίκους του Νομού Μαγνησίας, καθώς και σε δεκαπέντε άλλους νομούς της χώρας, όπου εμφανίζονται υψηλά ποσοστά φτώχιας και ανεργίας ή η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας είναι δύσκολη και η ενημέρωση περιορισμένη».
Ο  προληπτικός έλεγχος περιλαμβάνει: Έλεγχο Αρτηριακής Πίεσης, Ηλεκτροκαρδιογραφικό έλεγχο, Μέτρηση επιπέδων σακχάρου, Συμβουλευτική οδηγίες και ενημέρωση.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου