Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αποθεραπεία με φυσικούς τρόπους για την ακμή μέχρι την φλεβίτιδα, με αλφαβητική σειρά!

Αποθεραπεία με φυσικούς τρόπους για την ακμή μέχρι την φλεβίτιδα, με αλφαβητική σειρά!


***

Η λίστα μας με τους φυσικούς τρόπους αποθεραπείας είναι μεγάλη, ξεκινώντας από το Α έως το Ω θα ανεβάζουμε τις εμπειρίες μας. Αν κάποιος γνωρίζει κι άλλους τρόπους που έχουν αποτέλεσμα, παρακαλώ στείλτε μας μήνυμα για τον εμπλουτισμό της λίστας! Εύχομαι να βρείτε αυτό που ψάχνεται και να απαλλαγείτε! 

Για την επιτυχία της θεραπείας με φυσικούς τρόπους, πρέπει να γνωρίζετε ότι χρειάζεται και διατροφή,άσκηση και θεραπευτικά μπάνια μαζί. Ιδιαίτερα στην διατροφή πρέπει να επιμείνη κάποιος αν θέλει πραγματική υγεία και μακρόχρονη καλή διάθεση.

Η λίστα αυτή έχει φτιαχτεί για θεραπευτές ή αυτοθεραπευόμενους ανθρώπους, που έχουν πλήρη γνώση ή πλήρη εμπιστοσύνη στα βότανα και στους φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης και απλά ήθελαν μια "σπρωξιά" για να πετάξουν. Καλές πτήσεις!

***


1.  ΑΚΜΗ =



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.

MG = juglans + ribes + betula verrucosa + rubus idaeus (σε ένα βάμμα)
*Εαν ειναι δυσκολη η ακμη, MG = juglans + platanus + ulmus + ribes (σε ένα βάμμα)
Γεμμοθεραπευτικα βάμματα μπορειτε να βρειτε σε καλα φαρμακεια η βιολογικα καταστηματα. Απλως ζητηστε τα.

*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM =  arctium lappa + viola tricolor + echinacea + gallium + λεβαντα + Καλέντουλα + σκορδο + Φυτολάκα (σε ένα βάμμα)
Βάμματα βοτάνων μπορείτε να βρείτε σε καλά φαρμακεία και σε βιολογικά καταστήματα. Απλώς ζητήστε τα.

Διάφορα άλλα...Άργυλος + Tea tree σε πάστα για εξωτερικη χρηση (σε μια κουταλιά άργυλο ρίξτε 1-2 σταγόνες Tea tree και λιγο νερακι, ανακατέψτε το μίγμα καλά μέσα σε ποτηράκι ή άλλο δοχείο και βάλτε πάνω στο πρόσωπο ή όπου έχετε Ακμή ή απλά ενοχλητικά σπυράκια, αφήστε το να ξεραθεί, όλη την νύχτα και το πρωί ξεπλύνετε με αύθονο νερό).
Σόδα μαγειρική, με λίγο νεράκι σαν πάστα, απλώστε σε λιπαρό δέρμα και αφήστε για 2 ώρες.
Neem σε χαπια
Apple Cider vinegar σε χαπια
Προπολη 15 σταγονες την ημερα
Chlorella

Goji berries
Προβιοτικα - All Flora
Digestive Enzymes
vit.A
vit.B
vit.C
vit.E

 
Η ακμή είναι ένα ζήτημα που προκαλείται από τις ορμονικές αλλαγές στο σώμα, και αν και οι έφηβοι είναι πιό κοινοί για να το έχουν, είναι επίσης κοινό για τις έγκυοι γυναίκες, οι θυλάζουσες και αυτές στην εμμηνόπαυση .
Συνίσταται απαλος καθαρισμός με φυσικα, ηπια καθαριστικα του δέρματος (χωρίς σαπούνι) και νερό. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση βακτηριοστατικών αντισηπτικών καθαριστικών. Απαγορεύεται η σύνθλιψη, πίεση, ξύσιμο των βλαβών της ακμής.
Για τον ίδιο λόγο αντεδείκνυται και ο "καθαρισμός προσώπου". Απαγορεύεται η σάουνα προσώπου, η χρήση scrubs (κρέμες σε κόκκους) και η έντονη μηχανική τριβή (σκληροί σπόγγοι και βούρτσες). Η δίαιτα παντα παιζει ρολο, καλό θα ήταν ο θεραπευτης ιατρός να παρέχει σχετική ψυχολογική και διατροφικη υποστήριξη στον ασθενή του.
Η διόγκωση και η ερυθρότητα του προσώπου μπορούν συχνά να εντοπιστούν ως rosacea ακμής. Επειδή δεν υπάρχει καμία δοκιμή εργαστηρίων για να το εντοπίσει, οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύουν το rosacea με ένα ξεμπλοκάρισμα ακμής. Τα συνηθισμένα συμπτώματα περιλαμβάνουν την εμφάνιση των μικρών αιμοφόρων αγγείων στο πρόσωπο, μια διευρυμένη μύτη, το περιστατικό των μικρών pustules και τη συγκεκριμένη ερυθρότητα πέρα από τη μύτη, τα μάγουλα, το μέτωπο και το πηγούνι ενός προσώπου.
Αυτό συμβαίνει συνήθως στους ανθρώπους που είναι ήδη στις δεκαετίες του '30 τους. Υπάρχουν περισσότερα θηλυκά που πάσχουν από τον όρο αν και τα αρσενικά είναι αυτά που παίρνουν τις πιό βαριές περιπτώσεις.


Μια απλή καλή εξωτερική λύση είναι ένα μείγμα σόδας μαγειρικής με νερό και α΄πλωμα στο σημείο της ακμής κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, ή και μέσα στην ημέρα. Αυτό πάντα ανάλογα με το πως έχει σχηματιστεί η ακμή.Αν θέλει κάποιος μπορεί να πίνει και 1 μικ. κουταλάκι σόδας μέσα σε λίγο νερό,μέχρι να εξαφανιστούν τα σημάδια.



2. ΑΝΑΙΜΙΑ = 



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= abies pectinata + corylus avellana + tamarix galica + astragalus.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.

TM= Αγγελική + Tsouknida + Dandelion + burdock root + yellow dock root + gentiana + τριγονελλα + τριφυλλι + κροκος + απηγανος + echinacea + Δεντρολιβανο 

Διάφορα άλλα...
Να πινει Τσάι βουνού, Φασκόμηλο
Προπολη 15-20 σταγονες την ημερα
Goji berries
Ροδι σε χυμο και φρεσκο στην εποχη του
Alfalfa
Bee pollen
Spirulina
probiotics
Magnesium
Haemovit liquid gold (folic acid,ferro,zinc,vit.c,b12)
vit.C
vit.E
vit.D
vit. B12

Αιμοσφαιρίνη είναι το κόκκινο χρώμα των κυττάρων του αίματος που μεταφέρει οξυγόνο και άλλα θρεπτικά συστατικά σε διάφορα μέρη του σώματος. Σε περίπτωση που αποκαλύπτεται μέσα από μια εξέταση αίματος που ένα άτομο έχει χαμηλό αριθμό αιμοσφαιρίνης, τότε αυτός ή αυτή έχει διαγνωστεί με αναιμία.


Υπάρχουν διάφορα είδη της αναιμίας και μερικά είναι πιο σοβαρή και απειλητική για τη ζωή και άλλοι είναι αποτέλεσμα του μεταβολισμού του σώματος. Μερικές φορές, οι έγκυες γυναίκες διαγιγνώσκονται με αναιμία, επειδή η ζήτηση σώμα τους για το αίμα και αυξάνει ξαφνικά το σώμα είναι σε θέση να παράγει περισσότερα αιμοσφαίρια για να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση. Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε αναιμία σε αυτές. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι γυναίκες που προβλέπονται συμπληρώματα σιδήρου για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ανάγκη του οργανισμού για το οξυγόνο και αίμα.
Η διατροφή αποτελεί το κύριο πράγμα που μπορεί να θεραπεύσει αναιμία και υπάρχουν πολλές φυσικές ουσίες που είναι πλούσια σε σίδηρο και ορισμένες βιταμίνες που ενισχύουν την απορρόφηση του σιδήρου στον οργανισμό. Για παράδειγμα, τα Πράσινα φυλλώδη λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων σπανάκι έχει υψηλή συγκέντρωση του σιδήρου.Το μέλι είναι γνωστό ότι είναι πλούσια σε σίδηρο και το κόκκινο κρέας θεωρείται ότι είναι η καλύτερη πηγή σιδήρου.


3. ΑΣΘΜΑ=


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= corylus + alnus+ ribes + schizandra + viburnum + betula pubencens.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.

TM= σαμπουκος + ευκαλυπτος + Ύσσωπος + Γλυκόριζα + Μολόχα + Πιπερόριζα + Εφέδρα + Μπελαντόνα  + Boswellia + Ματζουρανα + θυμαρι + αγρια τριανταφυλλια + αρτεμισια + μελισσοχορτο + δρακοντια + πεντανευρο + Skoytelaria + lobelia + λεβαντα + echinacea +
Bromelain.


Διάφορα άλλα...
Πιπερόριζα φρεσκια κομμενη σε μικρα κομματακια μεσα στο μπλεντερ με χυμο πορτοκαλι, λεμονι γρειπφρουτ, χυμο ανανα με λιγο μελι, 2 φορες την ημερα.
Προπολη 20 σταγονες την ημερα, 3 φορες την ημερα
Goji berries
vit.A
vit.B
vit.D
vit.C
vit.E

Βρογχικό άσθμα είναι μια κοινή αναπνευστική κατάσταση που επηρεάζει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού κυρίως τα βρέφη και τα παιδιά. Η ακριβής αιτία του βρογχικού άσθματος είναι άγνωστη, αλλά είναι αποδεκτό ότι η νόσος μπορεί να είναι κληρονομική.

Εκτός από το ότι είναι γνωστό ότι οι ασθματικών περιόδους έγινε το έναυσμα για ορισμένες από ερεθιστικές ουσίες και αλλεργίες. Όταν μια επίθεση είναι σε εξέλιξη στους μυς που περιβάλλουν τους αεραγωγούς στη σύμβαση πνεύμονες και σφίγγω το πέρασμα του αέρα.

Αυτό επιδεινώνεται περαιτέρω από ένα πρήξιμο στην επένδυση της διόδου και η επίστρωση της βλέννας από την πλεονάζουσα παραγωγή του φλέγματος. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι η μείωση της περιοχής, μέσω των οποίων μπορεί να ροή του αέρα. Αυτό οδηγεί σε συριγμό, δύσπνοια και δυσκολία στην αναπνοή, τα οποία είναι τα πιο συχνά συμπτώματα.

Δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για το άσθμα. Τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για την αποφυγή των παραγόντων κινδύνου που σχετίζονται με μια επίθεση, και φαρμακευτική αγωγή συνταγογραφείται για να καταστείλει μια επίθεση. Εκτός από αυτόν, υπάρχουν διαδικασίες για την παροχή βοήθειας κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης.

Υπάρχουν κάποιες φυσικές θεραπείες που είναι γνωστό ότι είναι επωφελής σε επέτρεψαν να αποτραπεί μια ασθματική περίοδο. Ορισμένες από αυτές έχουν ως εξής:

  • Αναπνοες Ασκήσεις ρηχή αναπνοή.Αυτό πιστεύεται να δώσει ανακούφιση για το λόγο ότι χαλαρώνει τους μυς και έτσι διαστέλλει τους αεραγωγούς.
  • Αραχιδονικό οξύ λέγεται ότι είναι ένα πρωτεύον λίπος που προκαλεί φλεγμονή στους αεραγωγούς. Τρόφιμα οστρακοειδή, κρόκο αυγού και το κρέας θα πρέπει να αποφευχθούν ή να περιοριστούν.
  • Φρούτα και λαχανικά: Η αυξημένη κατανάλωση φημολογείται να φέρει ανακούφιση, ειδικά πράσινα φυλλώδη λαχανικά, τα καρότα, ντομάτες και μήλα, για να αναφέρουμε μερικές.
  • Butterbur: Τα δισκία ή ένα τσάι που προέρχονται από το εκχύλισμα του παρόντος πολυετείς ιθαγενών θάμνων για την Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική πιστεύεται για τη μείωση της συχνότητας των μυϊκούς σπασμούς και έχουν αντιφλεγμονώδη όφελος
  • Η απώλεια βάρους: Όντας παχύσαρκος θεωρείται ως παράγοντας κινδύνου.


4.ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ =


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG=viburnum + ribes nigrum+ juglans + rosa canina + alnus.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.

TM= Εχινάτσεα + Ευκάλυπτος + Αγριο τριανταφυλλο + Πιπερόριζα + Σαμπούκο + Αγριόσκορδο + Εφέδρα + Skoutelaria.

Διάφορα άλλα...
Προπολη 15 σταγονες την ημερα, 2-3 φορες την ημερα
GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed
Goji berries
Μανιτάρι Maitake
Μανιτάρι  Reishi
vit.A
vit.D
vit.B5
vit.C
vit.E

Οι πιο συνηθισμένες ανοιξιάτικες αλλεργίες, η αλλεργική ρινίτιδα με ή χωρίς επιπεφυκίτιδα και το αλλεργικό άσθμα, οφείλονται κυρίως στη γύρη των φυτών.


5. ΑΘΗΡΩΜΑΤΩΣΗ =


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= crataegus + olea + citrus + populus + cornus + prunus + syringa + rubus + acer + alnus gltinosa.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.

TM= Τανατσέτο + Μύρτιλλος + καλαμποκι την φουντα + σκορδο + φυλλα ελιας + γαιδουραγκαθο + καρδαμο + Hydrastis + Veronica officinalis + αγρια αγγιναρα.

Διάφορα άλλα...
GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed
Goji berries
vit.A
vit.B
vit.D
vit.C
magnesium
ΧΡΩΜΙΟ
MSM
ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ (Ω3, Ω6 και Ω9 λιπαρά οξέα)


Αθηρωμάτωση είναι η δημιουργία πλάκας στα τοιχώματα του αρτηριακού δικτύου με αποτέλεσμα την σταδιακή νέκρωση του εσωτερικού τους χιτώνα (ενδοθήλιο). Το πρώτο στάδιο αυτής της νοσηρής κατάστασης είναι η οξείδωση της LDL (κακής) χοληστερίνης, της ουσίας που μεταφέρει το λίπος στα αγγεία για τις ανάγκες τους. Η υπερβολική πρόσληψη χοληστερίνης και κορεσμένων λιπιδίων από την διατροφή μας αυξάνει την εναπόθεση του λίπους στα αγγεία.
Είναι βλάβη που εξελίσσεται συνήθως σιωπηλά χωρίς να προκαλεί συμπτώματα. Το πρώτο σύμπτωμα μπορεί να είναι η αιφνίδια σοβαρή ανεπάρκεια ενός ζωτικού οργάνου που η παθολογική αρτηρία τροφοδοτεί.




6. ΒΡΟΓΧΙΤΙΔA-ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ =


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= rosa canina + abies pectinata + ribes nigrum + rubus frutinosus + corylus+ viburnum + betula pubencens.

*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.

TM= viburnum + λεβαντα + θυμαρι + Αλθαία + cimicifuga + Σαμπούκο + Εχινάτσεα + Μολόχα + Πιπερόριζα + Ύσσωπος + Δάφνη + Δεντρολιβανο + πευκο + λιναροσπορος + σιναποσπορος + δρακοντια + πολυτριχι + πουλμουναρια + σαλεπι + τριφυλλι + astragalus + κανελα + Λγοκιμιθια.

Διάφορα άλλα...
Προπολη 20-30 σταγονες την ημερα, 2-3 φορες
ΠΙπεροριζα φρεσκια στο blender με χυμο πορτοκαλι 2 φορες την ημερα
Πεύκο - Βράζουμε τα αποξηραμένα βλαστάρια και πίνουμε
                Βράζουμε φρέσκα βλαστάρια και εισπνέουμε τους ατμούς
Μανιτάρι Maitake
Μανιτάρι  Reishi
Βρωμελαϊνη
Cayenne
Goji berries
vit.A
vit.B
vit.D
vit.C
vit.E


Βρογχίτιδα είναι στην πραγματικότητα μια κοινή λοίμωξη και μπορεί να επηρεάσει κανέναν από τα παιδιά να τους ηλικιωμένους. Υπάρχουν ένδικα μέσα για την βρογχίτιδα σε εναλλακτικής ιατρικής όπως acupressure, ο βελονισμός και ακόμη και αρωματοθεραπεία. Δεδομένου ότι είναι μια αναπνευστική λοίμωξη, μπορεί να θεραπευθεί μέσω της αρωματοθεραπείας. Υπάρχουν πολλά συστατικά όπως ευκάλυπτο και πιπέρι που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και είναι κατάλληλα για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού και με την εισπνοή ή την κατανάλωση τους, βρογχίτιδα μπορεί να θεραπευτεί αποτελεσματικά. Αυτά τα συστατικά που βοηθούν να σπάσει τη συμφόρηση στο αναπνευστικό σωλήνα και αφήστε το φλέγμα βγαίνουν.

Βρογχίτιδα προκαλεί επίμονο βήχα και είναι το αποτέλεσμα της φλεγμονής των βρόγχων. Βρογχίτιδα μπορεί να συμψηφιστεί με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος, όπως η κοινή βήχα ή κρύο.

Βρογχικού λοιμώξεων συνήθως εξαφανίζονται μετά από λίγες ημέρες με δική τους. Ωστόσο, η προκύπτουσα βήχα και δύσπνοια μπορεί να διαρκέσει για μερικές εβδομάδες. 




7. ΚΑΝΤΙΝΤΙΑΣΗ=


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= juglans + betula verrucosa + ilex + ribes nigrum
*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Θυμάρι + Εχινάτσεα + Σκορδο + Αψιθιά + Τανατσέτο + Απηγανος


Διάφορα άλλα...
GSE extract 15 σταγονες 2 φορες την ημερα
Ριγανελαιο, 3-6 σταγονες ημερησιως
Black Walnut 20 σταγονες 2 φορες την ημερα
Προπολη 30 σταγονες την ημερα
να αποφυγει οτιδηποτε με ζαχαρη, λευκο αλευρι και γαλακτοκομικα αγελαδας
Καρυδελαιο
probiotics
Digestive Enzymes
Τσαγιέλαιο
psillium
Caprilic acid
Goji berries
Noni
vit.A
vit.C
vit.E

Καντιντίαση είναι μια μορφή μυκητίασης όταν το μύκητα Candida εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και εξαπλώνεται, η μόλυνση δεν είναι μόνο στο αίμα, αλλά και σε όλο το σώμα.



8.ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ =


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= tilia + vaccinum vitis + ficus.

*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Γλυκάνισο + Καλέντουλα + Λεβάντα + Λουΐζα + Μολόχα + Σπαθόχορτο + Μάραθος + Μέντα + echinacea + Αλθαια + Τιλιο + Χαμομηλι.



Διάφορα άλλα...
Τσάι βουνού
πλυσεις εντερου με Τσάι βουνού, χαμομηλι

Ομοιοπαθητική - Nux Vomica
Goji berries
psillium
chlorella
probiotics
Digestive Enzymes
L- glutamin
Noni
vit.A
MSM
PABA
vit.B5
vit.C
vit.E

Το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου που συχνά αποκαλείται και σπαστική κολίτιδα, είναι από τις συχνότερες διαταραχές του πεπτικού συστήματος. Επηρεάζονται μέχρι 20% των ενηλίκων που σε κάποια φάση της ζωής τους παρουσιάζουν το σύνδρομο. Οι γυναίκες προσβάλλονται με μεγαλύτερη συχνότητα οπό τους άνδρες. Για κάθε 3 γυναίκες προσβάλλεται μόνο 1 άνδρας από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.Τα συχνότερα σημεία και συμπτώματα της νόσου είναι:

  1. Φούσκωμα και υπερβολικά αέρια στο έντερο (μετεωρισμός), ιδιαίτερα μετά από το φαγητό
     
  2. Πόνοι στην κοιλιά (υποχωρούν μετά την κένωση)
     
  3. Εναλλαγή δυσκοιλιότητας και διάρροιας
     
  4. Αίσθημα άμεσης ανάγκης αφόδευση
  5.  Ανώμαλες μορφές κοπράνων που περιλαμβάνουν και βλέννες


9.ΚΟΙΝΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ = 



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= aesculus + corylus+ viburnum + betula verrucosa.

*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Αλθαία + Γλυκόριζα + Εχινάτσεα + hydrastis + levanda + Μολόχα + Πιπερόριζα + Σαλέπι + astragalus + Lobelia + αγιοκλημα + κανελα + Τσάϊ Βουνού + Αχιλλαία + Αγγελική + Ζαμπούκος + Ύσσωπος + Μέντα + Κάρδαμο.


Διάφορα άλλα...Προπολη 20 σταγονες την ημερα, 3-5 φορες
GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed
Πεύκο - Βράζουμε φρέσκα βλαστάρια και εισπνέουμε τους ατμούς
linseed oil σε καπσουλες
Goji berries
Elderberry capsuules
Μανιτάρι Maitake
Μανιτάρι  Reishi
vit.A
vit.C
vit.E


10. ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ =


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= sorbus + aesculus hippocastanum + betula verrucosa.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Αχιλλέα + aloe vera + Λιναρόσπορος + Σπαθόχορτο + Ταραξάκο + calendula + agrimonium + Λάπαθο + Πολύκομπο + Τσουκνίδα + echinacea.



Διάφορα άλλα...
Κρεμα για επιδερμικη χρηση με calendula + Hamamelis virginiana + αλοη βερα + echinacea +
Βρωμελαϊνη
Goji berries
probiotics
Digestive Enzymes
Noni
vit.A
vit.B
vit.C
vit.E

Οι αιμορροΐδες αποτελούν φυσιολογικό ανατομικό στοιχείο της περιοχής του πρωκτου. Είναι ουσιαστικά αιμοφόρα αγγεία, μικρές φλέβες και αρτηρίες, δηλαδή «σωληνάκια» που μεταφέρουν αίμα στην περιοχή του πρωκτού. Σχηματίζουν ένα σύμπλεγμα αγγείων, που ονομάζεται «αιμορροϊδικό πλέγμα».

Τα συμπτωματα

  • Πόνος στην περιοχή του πρωκτικού δακτυλίου
  • Αιμορραγία
  • Έκκριση βλέννης
  • Τοπικός ερεθισμός
  • Κνησμός
  • Ασυμπτωματική ή επώδυνη διόγκωση
  • Αίσθημα ατελούς αφόδευσης


11. ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ =



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= quercus + vaccinium + jungeans regia + betula verrucosa.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= cascara sagrada + alfalfa + Αψιθιά + Θυμάρι + Λιναρόσπορος + Λουΐζα + Iβίσκος Πιπερόριζα + απηγανος + echinacea + Κόλιανδρος + Χαμομήλι + Μέντα + Δίκταμο + Δυόσμος + Κάρδαμο + Φασκόμηλο + Μάραθος + Γαϊδουράγκαθο + Τριφύλλι + Μελισσόχορτο + Άκορος.



Διάφορα άλλα...Προπολη 60 σταγονες την ημερα
Αλεξανδρινά φύλλα, απο 1 εως 10 ημερες μονο, μετα σταματα και ξαναπαρε μετα απο 2 εβδομαδες, επανελαβε για 2-3 μηνες
Aloe vera
Goji berries
psillium
Probiotics
Vegilax
Naturlax
Digestive Enzymes
Noni
vit.A
vit.B
PABA
vit.C
vit.E
chlorella
alfalfa
Να κανει εναν καλο καθαρισμο παχεως εντερου
Να πινει πολυ νερο
Να τρωει πολλα φρεσκα φρουτα και βασικα μηλα, 2 με 3 μηλα την ημερα αλλα και αποξηραμενα φρουτα.
Να κανει 1 ημερα την εβδομαδα νηστειοθεραπεια με χυμους πρασινοφυλλων και φρουτων μαζι
παραδειγμα χυμου= μηλο + ανανας + σελινο (ολα στον αποχυμωτη)

Δυσκοιλιότητα καθορίζεται η κατάσταση η οποία προέρχεται από μειωμένη συχνότητα αφόδευσης, ανεπαρκή ποσότητα κοπράνων ή παραγωγή σκληρών και στεγνών κοπράνων.
Η πιο υγιής και η πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας είναι η υιοθέτηση σωστών διατροφικών (και μη) συνηθειών.
Γενικές οδηγίες

  1. Καθημερινή άσκηση για να τονωθούν οι κοιλιακοί μυς
  2. Λήψη μεγάλης ποσότητας νερού (8-10 ποτήρια ημερησίως).
  3. Επιβάλλεται η λήψη άπεπτων φυτικών ινών που αυτά επιτυγχάνεται με κατανάλωση πιτυρούχων δημητριακών, όσπριων και ξηρών καρπών με την φλούδα και ιδιαίτερα φρούτων και λαχανικών.
  4. Τα δυσκοίλια άτομα πρέπει να ενθαρρύνονται ώστε να παίρνουν ακατέργαστο πίτυρο με το πρωινό τους.
  5. Οπωσδήποτε το καθημερινό μενού πρέπει να περιέχει 2-3 σαλάτες και 2-3 φρούτα κατανεμημένα μέσα στην ημέρα.
  6. Αποφυγή άγχους - στρες που θεωρούνται βασικές αιτίες δυσκοιλιότητας.


12. ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ =


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG=fraxinus + seve de boouleau+ juniperus + rosemarinus + betula verrucosa.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM=  Μελισσόχορτο + Σπαθόχορτο + Τσουκνίδα + Αρπαγοφυτο + απηγανος + Σημύδα + echinacea + Αγριάδα + Βερμπάσκο + Γένια Καλαμποκιού.


Διάφορα άλλα...
Μαϊντανός σε ροφημα τα φυλλα του
GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed
Goji berries
Aloe vera
Βρωμελαϊνη
chlorella
cranberry
spirulina
probiotics
Digestive Enzymes
alfalfa
Noni
vit.A
vit.B
PABA
vit.C
vit.E

Να πινει πολυ νερο
Να τρωει πολλα πρασινοφυλλα σε σαλατες η να τα κανει χυμους στο blender και στον αποχυμωτη
παραδειγμα χυμου= σπανακι + μηλο + λιγο ροκα + αγγουρι (ολα στον αποχυμωτη εκτος απο το σπανακι

Το ουρικό οξύ, είναι μία ουσία που παράγεται στον οργανισμό κατά τον μεταβολισμό των πουρινών. Η αύξηση του ουρικού οξέως ονομάζεται ιατρικώς υπερουριχαιμία. Στην υπερουριχαιμία το ουρικό οξύ υπερβαίνει τα 7 mg/dl, στις μετρήσεις με ακριβείς μεθόδους ανίχνευσης. Στις προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες τα όρια είναι πιο χαμηλά 6mg/dl.




13. ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ = 


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG = galluna+ vaccinium+ juniperus+ aesculus + betula verrucosa.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= uva ursi + buchu + echinacea + Εκουιζέτο + Κυπαρισσάκι + Σκορπιδόχορτο + eycalyptus + αρπαγοφυτο + απηγανος.


Διάφορα άλλα...
Προπολη 30 σταγονες την ημερα
GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed
Goji berries
Μανιτάρι Maitake
Μανιτάρι  Reishi
Noni
Aloe vera
probiotics
Digestive Enzymes
aloe vera
vit.C
vit.E

Πρασινοφυλλους χυμους
Να πινει 1-3 στημενα λεμονια σε 1 λιτρο νερο ολη την ημερα

Η απλή κυστίτιδα από το κολοβακτηρίδιο Escherichia coli είναι συνήθης λοίμωξη του ουροποιητικού σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας.

Οι λοιμώξεις του ουροποιητικού οφείλονται σε παθογόνους οργανισμούς που προσβάλλουν τα ούρα, την ουροδόχο κύστη, την ουρήθρα, τον προστάτη, τον νεφρό. Οι ουρολοιμώξεις μπορεί να έχουν συμπτώματα με τσούξιμο κατά την ούρηση, συχνουρία, πυρετό, δέκατα, ναυτία, κοιλιακό πόνο, εμετό ( συμπτωματικές ουρολοιμώξεις ) ενδέχεται όμως να μην έχουν κανένα σύμπτωμα και να αποκαλύπτονται μόνο μετά από εξέταση ούρων (ασυμπτωματικές ουρολοιμώξεις ).


14. ΠΕΤΡΑ ΣΤΗ ΧΟΛΗ =


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= fraxinus exersior+ acer campestris + juniperus+ rosemarinus + betula verrucosa.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= chelidonium+ combretum +chrysanthelum+ taraxaco + Hydrastis + Κενταύριο + Ίριδα, Αμυγδαλιά.


Διάφορα άλλα...
Να πινει 1 ποτηρι νερο με 1 στημενο λεμονι καθε πρωι πριν απο οτιδηποτε αλλο
linseed oil σε καπσουλες
Δυόσμος
chlorella
Digestive Enzymes
vit.C
vit.E



17. ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ = 


** Να πινει 1 ποτηρι νερο με 1 στημενο λεμονι μεσα ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!

*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= sikali+ juniperus+ rosemarinus+ corylus + betula verrucosa.

*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο. 
TM= agginara+ taraxacum+ gaidouragatho + Άγριο τριαντάφυλλο + Turmeric + echinacea + Κενταύριο+ Ίριδα + Αμυγδαλιά.



Διάφορα άλλα...
Goji berries 

   ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ (Ω3, Ω6 και Ω9 λιπαρά οξέα)

Δυόσμος
probiotics
pycnogenol
chlorella
Ippofaes
Digestive Enzymes
Noni
vit.C
vit.E




18. ΕΡΠΗΣ =



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= ulmus + rosa canina + betula verrucosa.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= cats claw + pau darco + Αψιθιά + Σπαθόχορτο + απηγανος + echinacea + Αχιλλαία + Ζαμπούκος + Ιξός + Πασιφλώρα.



Διάφορα άλλα...
    Προπολη 15-20 σταγονες την ημερα, 2-3 φορες
Aloe vera
probiotics
Noni
vit.A
vit.B
vit.C
vit.E




19. ΥΠΕΡΤΑΣΗ =


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= prunus + olea + tilia + viscum + fraxinus.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM=Ύσσωπος + Λεβάντα + Μελισσόχορτο + axillea + Κραταιγος + κανελα + echinacea + Ιξός + Βαλεριάνα + Τίλιο + Φύλλα Ελιάς + Σκόρδο.

Διάφορα άλλα... 
linseed oil σε καπσουλες
probiotics
Noni
vit.B
vit.D
PABA
vit.C





20. ΥΠΟΘΥΡΟΕΙΔΙΣΜΟΣ =



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= betula verrucosa + fraxinus + fagus + fucus.

 *Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Κάρδαμο + Πιπερόριζα + Σπαθόχορτο + λυκοποδι + echinacea.

Διάφορα άλλα...
Προπολη 15-20 σταγονες την ημερα
Μανιτάρι Maitake
Μανιτάρι  Reishi
Goji berries
Kelp
Noni
vit.A
vit.D
vit.C
vit.E




21. ΑΥΠΝΙΑ =



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= alnus gltinosa+ ficus carica+ tilia + crataegus+ rubus+ acer campestris.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= tilio + kalendoula + valeriana/ Πασιφλώρα+ kava-kava + Λεβάντα + Λουΐζα + Ματζουρανα + Αγιοκλημα + Mimosa + chamomile.



Διάφορα άλλα...

   ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ (Ω3, Ω6 και Ω9 λιπαρά οξέα)

vit.B
PABA
Noni
vit.C
vit.E




22. ΠΕΤΡΑ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ = 



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG=galluna vulgaris+  juniperus+ fagus sylvatica+seve de bouleau.


T*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.

*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.

ΤM= Σκορπιδόχορτο + amnis visnaga + Μαραθος + Πολυκόμπι + Λουιζα + Μαιντανος + Μοσχοκαρυδο(απαλυνει τους πονους απο πετρες) + θρουμπι + Αγριάδα, Αρκτοστάφυλλο + Γένια Καλαμποκιού + Αγριμόνιο + Αλθαία.

Διάφορα άλλα...
Προπολη 15-20 σταγονες την ημερα
Συνταγη ημερησια: ολη την ημερα να πινει 1 λιτρο νερο με 3 στημενα λεμονια μεσα, μολις τελειωσει να πινει κι αλλο μεσα στην ιδια ημερα.
Καρπουζι με το ασπρο του φλοιου του
vit.C
vit.E


23. ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ =



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= rosa canina+ alns glt.+ ribes nigrum+ tilia.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM=nigella + gingo biloba + tanacetum+ escoltzia + Λεβάντα + hydrastis + Kava-Kava +
Δυόσμος + Κολιανδρος.

Διάφορα άλλα...
magnesium
vit.B
PABA
vit.C
vit.E



24. ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ = 



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG=secoya+ ribes nigrum+ pinus montana + ampelopsis +rubus fructicozus.



*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Boswellia + Turmeric + Guggul + απηγανος + echinacea.

Διάφορα άλλα...

Προπολη 20 σταγονες την ημερα
GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed

   ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ (Ω3, Ω6 και Ω9 λιπαρά οξέα)

MSM
Goji berries
Glucosamin
Chondroitin
Noni
vit.D
PABA
vit.C
vit.E





25. ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ =



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= abies pectinata+vitis vin.+rubus fruct.+ secoya cigart+ alnus incana+ betula verrucosa

*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Χαρούπια Σπόρος + equizetum + αρτεμισια + echinacea.



Διάφορα άλλα...Προπολη 20 σταγονες την ημερα
GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed

   ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ (Ω3, Ω6 και Ω9 λιπαρά οξέα)

Goji berries
Spirulina
Calcium
zinc
copper
ferro
MSM
Ippofaes
Glucosamin
Chondroitin
Noni
vit.D
PABA
vit.C
vit.E
vit.K


26. ΣΥΝΔΡΟΜΟ PMS = 

*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG = secoya+ rosa canina+ rubus idaeus + vacinium vitis + sorbus + alnus incana + quercus.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Black cohosh + dong quai + Lygaria + Λεβάντα + Λουΐζα + Σπαθόχορτο + ginseng eleptherococous + Τριφύλλι Κόκκινο + hydrastis + glycoriza +λεονουρος + Κραταιγος.


Διάφορα άλλα...probiotics
Goji berries
Ροδι σε χυμο ή φρέσκο
maca se skoni
primrose oil
Digestive Enzymes
Μανιτάρι Maitake
Μανιτάρι  Reishi
Φασκόμηλο
Ippofaes
Noni
vit.B
vit.D
PABA
vit.C
vit.E


27. ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ = 



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= secoya + ribes nigrum + vaccinium + betula oubencens + quercus.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= pigeum + saw palmeto + τσουκνιδα + echinacea + equisetum + Σκορπιδόχορτο + Κυπαρισσάκι + Τριφύλλι Κόκκινο + απηγανος.


Διάφορα άλλα... 
Προπολη 15-30 σταγονες την ημερα
Goji berries
GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed
arginine
licopine
zink
magensium
Βρωμελαϊνη
linseed oil σε καπσουλες
Να πινει μεσα στην ημερα σελινο + λεμονι + μελι (χτυπηστε στο blender με τον χυμο του λεμονιου)
Digestive Enzymes
vit.C
vit.E


28. ΨΩΡΙΑΣΗ =


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG=secale + juglans + cedrus + ribes nigrum + platanus + betula verrucosa.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM=taraxacum + αγγιναρα + Γαιδοραγκαθο + Σπαθόχορτο + Μολόχα + αχιλλεα + Γεντιανα + απηγανος + echinacea + Γάλιο + Ίριδα + Τριφύλλι + Άρκτιο.

   Διάφορα άλλα...
Προπολη 40-60 σταγονες την ημερα,2-3 φορες
GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed
hypericum  oil, σε κρεμα με = Λεβάντα + kalendula + aloe vera +Hamamelis virginiana
primrose oil σε καπσουλες
Aloe vera
chlorela
Goji berries
Digestive Enzymes
Noni
vit.A
vit.C
vit.E


29. ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗΣ ΑΡΘΡΙΤΙΣ = 


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= ampelopsis weitchi +  calluna bulgaris + fraxinus + rubus + ribes + vitis + pinus.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Αρχαγγελική + Βάτος + Εκουιζέτο + Λεβάντα + Σπαθόχορτο + Παρθενούλι + Πιπερόριζα + Guggul + λιναροσπορος + Devils claw (αρπαγοφυτο) + απηγανος + Ματζουρανα + echinacea + Δυοσμος + Άρκτιο + Άρνικα + Αχιλλαία + Ζαμπούκος +  Σπειραία + Τίλιο +Τσουκνίδα + Τριφύλλι + Χρυσάνθεμα.

Διάφορα άλλα... 
Προπολη 15-30 σταγονες την ημερα
GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed
Να πινει 1 ποτηρι χυμο λεμονι μεσα σε νερο καθημερινα, πρωτο πραγμα το πρωι
σκορδο
   ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ (Ω3, Ω6 και Ω9 λιπαρά οξέα)
Goji berries
Χαμομήλι
Βρωμελαϊνη
Glucosamin
Chondroitin
Ippofaes
Noni
vit.D
MSM
PABA
vit.C
vit.E


30. ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ =


*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= caprinus+juglans+ alnus+ ribes nigrum.


*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Ηydrastis + Εχινάτσεα + sambuco + solidago + umkaria + Φυτολάκα + Χαμομηλι.
   
   Διάφορα άλλα...

Μανιτάρι Maitake
Μανιτάρι  Reishi
Προπολη 30-60 σταγονες την ημερα
Πιπερόριζα κομμενη περιπου μια κουταλια μεγαλη, την βαζει μεσα στο blender, να την χτυπαει με χυμο λεμονι, πορτοκαλι, γρειπφρουτ και λιγο μελι και να την πινει 2 φορες την ημερα
Βρωμελαϊνη
Goji berries
vit.C
vit.E





31. ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ = 



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG=alnus incana + alnus gltinosa + betula pubencens + calluna + juglans + faxinus.



*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Σπαθόχορτο + θυμαρι + hydrstis + Uva Ursi + caulophyllum thalictroides + capsicum + αχιλλεα + αρπαγοφυτο + echinacea.

   Διάφορα άλλα...

Πλυσεις Κολπικες με uva ursi, hydrastis, θυμαρι, σκορδο (μια σκελιδα χτυπημενη στο blender και περασμενη απο σιτα) εναλλαξ.
Προπολης 15 σταγονες την ημερα χ 2 φορες
GSE extract 15 σταγονες σε λιγο νερο το πρωι
καθε βραδυ 1 υποθετο με propolis
Βρωμελαϊνη
Noni
Goji berries
chlorella
cranberry
Ippofaes
probiotics
Digestive Enzymes
vit.D
vit.C
vit.E





32. ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ = 



*Γεμμοθεραπεια MG = 40-50 σταγονες, 2-3 φορες την ημερα, 15`-20` πριν το φαγητό.
MG= aesculus hippocastanum + sorbus domestica + castanea vesca + acer campestris.



*Βοτανοθεραπεια TM βαμμα = 20 σταγονες χ 3 φορες την ημερα, σε αδειο στομαχι, 30`- 40` πριν το φαγητο.
TM= Αχιλλέα + Gotu Kola + Boswellia + Calendula + Μύρτιλλος + απηγανος + Κραταιγος + echinacea + Ιξος + Τιλιο.



Διάφορα άλλα...
   Κρεμα για μασσαζ με = Αχιλλέα + calendula + aesculus hippocastanum + Hamamelis        virginiana.

GSE extract 20 σταγονες το πρωι με λιγο νερο
ή καψουλες Beyond Grape Seed
Bilberry
   ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ (Ω3, Ω6 και Ω9 λιπαρά οξέα)
Goji berries
Gotu Kola
Noni
vit.B
vit.C

άρθρο

Άννα Κορακάκη


Φαρμακείο που μπορείτε να βρείτε τα πάντα από αυτό το άρθρο
Χατζοπούλου Άννα
Σολωνος 54, Κολωνάκι
10672 Αθηνα
Αττικη
Τηλέφωνο: 210 36 12 105
Ιστότοπος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου