Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Κρεατινίνη χαμηλή

Τι προκαλεί χαμηλά επίπεδα κρεατινίνης


; κρεατινίνη ορού είναι μια εργαστηριακή δοκιμή που εκτελείται ως μέρος των συνήθων εργασιών του αίματος και για να διευκολυνθεί η διάγνωση της νόσου των νεφρών , δεν συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται για να κερδίσει το μυ . Χαμηλά επίπεδα της κρεατινίνης είναι ένα σημάδι της μειωμένης μυϊκής μάζας , η οποία μπορεί να προκαλείται από την ασθένεια , εξασθένηση ή τη γήρανση. Γεγονότα για Χαμηλή κρεατινίνης
Η κρεατινίνη είναι ένα προϊόν διάσπασης της φωσφορικής κρεατίνης , το οποίο χρησιμοποιείται στη συστολή των σκελετικών μυών . Η παραγωγή της κρεατίνης εξαρτάται από την μυϊκή μάζα ? Ως εκ τούτου , την έναρξη της κρεατίνης και κρεατινίνης είναι υψηλότερα σε μεγαλύτερα , πιο μυώδης άνθρωποι από ό, τι στα μικρότερα άτομα ή σε εκείνους που δεν έχουν μεγάλη μυϊκή .
εικόνων χαμηλής κρεατινίνης επίπεδα και υγεία των νεφρών
Η
κρεατινίνης απεκκρίνεται από τα νεφρά και το επίπεδο της στο αίμα θεωρείται ένας δείκτης της υγείας των νεφρών. Με φυσιολογική νεφρική λειτουργία , τα επίπεδα κρεατινίνης στο αίμα θα πρέπει να είναι σταθερή από μέρα σε μέρα . Πολύ μικρές αυξήσεις μπορεί να συμβεί μετά από ένα γεύμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη .

Η Αιτίες της μη φυσιολογικά επίπεδα κρεατινίνης
Η
αυξημένη κρεατινίνη αίματος είναι συνήθως λόγω των προβλημάτων με τη νεφρική λειτουργία . Η αυξημένη κατανομή ή τον τραυματισμό των μυών θα αυξήσει επίσης το επίπεδο της κρεατινίνης , όπως βούληση αύξηση της μυϊκής μάζας . Μειώθηκε κρεατινίνη αίματος που προκαλείται από μειωμένη μυϊκή μάζα .
Εικόνων ασθενειών που συνδέονται με χαμηλό κρεατινίνης επίπεδα
Η
Χαμηλή κρεατινίνη μπορεί να είναι ένα σημάδι της ορισμένες ασθένειες που προκαλούν μειωμένη μυϊκή μάζα , συμπεριλαμβανομένων των βαρείας μυασθένειας και μυϊκής δυστροφίας . Αυτοί οι ασθενείς θα παρουσιάσουν αδυναμία , απώλεια μυϊκής μάζας , καθώς και άλλα συμπτώματα εκτός από τα μη φυσιολογικά επίπεδα στο αίμα .
Εικόνων εξασθένηση και χαμηλής κρεατινίνης επίπεδα
Η
μύες ατροφούν όταν δεν είναι χρησιμοποιείται , και όπως η μυϊκή μάζα μειώνεται, τα επίπεδα κρεατινίνης θα πέσει. Αυτό μπορεί να συμβεί με εξασθενημένους ασθενείς , ειδικά κάποιον που έχει χάσει τον μυϊκό τόνο από το να είναι κλινήρης ή στο νοσοκομείο .
Εικόνων ηλικία και το χαμηλό κρεατινίνης
Η
Οι ηλικιωμένοι μπορεί να έχουν χαμηλότερο κρεατινίνης επίπεδο , όπως η μυϊκή μάζα τείνει να μειώνεται με την ηλικία . Τα μικρά παιδιά έχουν επίσης ένα κανονικό επίπεδο κρεατινίνης που είναι χαμηλότερη από εκείνη των ενηλίκων .
Η
εικόνων
From:http://el.265health.com/conditions-treatments/medical-conditions/1013128584.html
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου