Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Σπίτι Παράσιτα Τα παράσιτα σε ανθρώπους

πηγή

Πόσο συχνά είναι παράσιτα;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση του κινδύνου για την υγεία τους, που τίθενται από παράσιτα? Παρ 'όλα αυτά, αν κοιτάξει κανείς στις σωστές θέσεις, μπορεί κανείς να βρει πολλά βιβλιογραφίας σχετικά με το θέμα των παρασίτων και τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να παράγει. Καλά άνω του 80% των ασθενών που ελέγχει έχουν κάποιο είδος του παρασίτου ή βακτήρια και την ελαφρά φλεγμονή της κοιλιάς, Και άσχετα πόνους και πόνους που υποδηλώνουν την παρουσία των παρασίτων.
Για παράδειγμα, σε ένα φυλλάδιο που τίθεται από ένα ιατρικό κατασκευαστής στην Αμερική, διαβάζουμε: "Θεραπεία του παχέος εντέρου έχει μια ανθελμινθική δράση (αυτό σημαίνει ότι τα παράσιτα αφαιρούνται). Θεωρούμε ότι άνω του 90% από τους ανθρώπους που εξετάζουν σε κλινικές μας έχουν κάποια μορφή των παρασίτων. Το πιο κοινό από όλα είναι ταινία. Ειδικευμένοι τεχνικοί μας αναφέρουν ότι βλέπουν πράσινο, καφέ, γκρι, κίτρινο και λευκά, και διάφορους συνδυασμούς. Οι ασθενείς αναφέρουν ότι βλέπουν κομμάτια της ταινίας στη λεκάνη της τουαλέτας, που κυμαίνεται από μερικές ίντσες σε μερικά πόδια. (Η μεγαλύτερη που αναφέρθηκε ήταν 57 ίντσες). Διάφορα άλλα παράσιτα δει, συμπεριλαμβανομένων σκουλήκια γάντζο, καρφίτσα σκουλήκια, σκουλήκια μαστίγιο και πολλά άλλα εξωτικά μορφές. Την ταινία είναι συνήθως βοδινό, χοιρινό ή ποικιλία ψαριών.
Πολλές Οι χορτοφάγοι έχουν επίσης διάφορα παράσιτα. Αυγά τους μπορούν να καταναλωθούν με λαχανικά ή φρούτα. Θέμα σκουλήκια και σκουλήκια άγκιστρο μπορεί να περάσει μέσα από την αδιάσπαστη δέρμα - είναι μερικές φορές πήρε όταν κάποιος περπατά μέσα από το χορτάρι ".
Στη Νέα Ζηλανδία, ένα μεγάλο πλήρες σελίδα διαφήμιση για "Combantrin" (ένα εμπορικό παρασκεύασμα σκουλήκι), δείχνει ένα μικρό κορίτσι παραδίδοντας ένα μολύβι σε ένα συμμαθητή. Η λεζάντα αναφέρει: «Η απλή πράξη της περνώντας ένα μολύβι, που μοιράζονται ένα βιβλίο, χρησιμοποιώντας την ίδια πόμολο, ή ακόμα και μοιράζονται ένα σπίτι με ακατέργαστα ενήλικες είναι το μόνο που απαιτείται για τα παράσιτα για να εξαπλωθεί - Δεν έχει σημασία πόσο καθαρό το παιδί σας μπορεί να είναι, και δεν έχει σημασία πόσο είστε προσεκτικοί. Τα συμπτώματα που προκαλούνται από τα παράσιτα μπορούν να περιλαμβάνουν: Απώλεια της όρεξης, πρωκτού και του αιδοίου φαγούρα και ξύσιμο, διαταραγμένο ύπνο, Περιστασιακή κρεβάτι-βρέξιμο σε παιδιά μικρότερης ηλικίας. Αυτά μπορεί να φαίνεται σαν κοινές εμφανίσεις στην παιδική ηλικία, αλλά δυστυχώς, αυτό είναι επειδή το πρόβλημα παράσιτο είναι ένας κοινός ".
Κάποτε είπε ένας από τους ασθενείς μας ότι την σκέφτηκε την καθημερινή ημικρανίες προκλήθηκαν από παράσιτα στα έντερα της. Δεν εξεπλάγην από αυτό, και μου είπε ότι μόλις είχε επιστρέψει από την Ευρώπη, όπου είχε πάρει τα παιδιά της σε ένα γιατρό. Τα παιδιά ήταν ανήσυχος και είχε δυσπεψία. Ο γιατρός της είπε ότι αισθάνθηκε τα παιδιά είχαν pin-σκουλήκια, και ήταν τα παράσιτα που προκαλούν τα συμπτώματα. Είπε ο γιατρός ότι σκέφτηκε ότι ήταν αδύνατο για τα παιδιά της να έχουν τα παράσιτα, όπως επέμενε για τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Εκείνη δεν είχε δει κανένα σημάδι σκουλήκια στα ρούχα των παιδιών της ή στα κρεβάτια τους. Όμως, ο γιατρός επέμενε, και της είπε ότι πάνω από το 90% των ανθρώπων σε αυτό το μέρος της Ευρώπης είχε παράσιτα του ενός ή του άλλου είδους - έτσι δεν θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή ή εκπλήσσει το γεγονός ότι τα παιδιά της είχαν επίσης τα παράσιτα.
Διάγνωση μας ήταν σωστή, και όταν πήρε τα μυρωδικά, της ημικρανίες και άλλα άλγη σύντομα εξαφανίστηκε. Ωστόσο, αυτός ο ασθενής ήταν σε μια σειρά από γιατρούς, και κανένας από αυτούς δεν ήταν σε θέση να κάνει τίποτα για να την ανακουφίσουν πονοκεφάλους.
Σε μια συνέντευξη που καταγράφονται σε μια δημοσίευση για την υγεία, Ο Δρ William Kelley, διάσημος ειδικός του καρκίνου λέει:
«Θεωρώ παράσιτα στο 92% των ανθρώπων. Όλοι - πλουσίων και φτωχών - το σύνολο του πληθυσμού να έχει παράσιτα. Δεν περιορίζεται σε χαμηλότερες τάξεις καθόλου. Τα κατοικίδια είναι μεγάλη φορείς των παρασίτων. Επίσης, τα λαχανικά μπορεί να παρασιτικών οργανισμών.
"Μια μέρα είχα μια κυρία που ήταν λίγο πάνω από 5 μέτρα ύψος και ζύγιζαν 300 κιλά! Ήταν σε 400-500 θερμίδες δίαιτα και πεθαίνουν από την πείνα. Της είπα,« Έχεις τόσα πολλά σκουλήκια, όλοι σας είσαι απορροφά το νερό! »
"Αυτό την τρόμαξε! Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αναστατωμένος με την σκέψη ότι τα σκουλήκια. Ξεκίνησε ένα μπουκάλι ειδικά συμπληρώματα έδωσα, αλλά δεν έγινε τίποτα. Έτσι, πήγε στον οικογενειακό γιατρό της, ο οποίος πήρε μια κουλτούρα σκαμνί, αλλά δεν μπορούσε να βρει τίποτα .
"Η κυρία αποφάσισε να τελειώσει τα βότανα με τη λήψη τακτικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Ένα βράδυ που ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, και ένιωσε μια γαργαλάει στο λαιμό της και σκέφτηκα ότι είναι βλεννογόνους. Πήγε στο μπάνιο και έβηξε επάνω, το βάζουμε σε ένα Kleenex και γύρισε το φως ένα. Η κραυγή άφησε έξω ξύπνησε τον σύζυγό της, και αυτό που βρήκαν στον ιστό ήταν ο επικεφαλής και δύο ίντσες από μια ταινία που είχε καταλήξει στο λαιμό της. Πολλές φορές, ιδιαίτερα στα παιδιά, η ταινία θα έρθει μέσα από τη μύτη ψάχνουν λίγο περισσότερο για να φάει.
"Παράσιτα μιμούνται πολλές ασθένειας. Σαν προβλήματα με την καρδιά. Βρήκα αυτή τη φορά σε μια νοσοκόμα που είχε υποστεί με όλα τα είδη της προβλήματα με την καρδιά και πήγε στους γιατρούς για χρόνια, όταν είχε αυτά καρδιά ξόρκια. Της είπα: «Θα έπρεπε να πάει στον κτηνίατρο." Με ρώτησε γιατί; Είπα, "Επειδή έχετε σκουλήκια της καρδιάς. "Πήρε βότανα της και δεν είχε ποτέ πια πρόβλημα.
"Οι περισσότεροι πόνους στο στομάχι και κολίτιδα θα μπορούσε να έχει συμμετοχή παράσιτο. Ηπατική βλάβη και το πρόβλημα του ήπατος συχνά μπορεί να προκαλείται από τα σκουλήκια. Μερικές φορές, μια αποικία των σκουληκιών θα σέρνονται πάνω στο της χοληδόχου κύστης και να σας δώσει κόπο. Αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα με τα υπέρβαρα άτομα. Τα σκουλήκια να τρέφονται καλά. Το σώμα είναι να πάρει μόνο το νερό και τις θερμίδες, αλλά ένα κλάσμα των θρεπτικών συστατικών. "
Σε ένα διατροφικό ημερολόγιο εκτυπώνονται από McGraw-Hill και αναπαράγεται στο τμήμα κάτω, διαβάζουμε «σκουλήκια ερεθίσει την εντερική επένδυση και ως εκ τούτου να προκαλέσει κακή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών." Σημάδια σκουλήκια μπορεί να περιλαμβάνουν διάρροια, πόνους της πείνας, απώλεια όρεξης, απώλεια βάρους και αναιμία.
Στο "The Miami Herald" Dateline 25 Ιουνίου 1978 (μόλις πριν από 23 χρόνια!), Εμφανίστηκε ένα άρθρο με τίτλο "Σκουλήκια είναι καλύτερο από τον καρκίνο ως θανάσιμος εχθρός του ανθρώπου". Θα έχει ως εξής:
«Ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο έχουν μολυνθεί με νηματώδη, τα οποία προκαλούν πυρετό, βήχα και εντερικά προβλήματα. Το ένα τέταρτο των κόσμων άνθρωποι έχουν αγκυλόστομα, η οποία μπορεί να προκαλέσει αναιμία και κοιλιακό άλγος. Άλλο ένα τρίτο του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων υποφέρουν από κοιλιακό άλγος και διάρροια προκαλούνται από τρίχουρους. "
Δεν έχει πολύ έρευνα γίνεται σε αυτές τις ασθένειες (π.χ. παρασιτικές ασθένειες που σχετίζονται με). Οι ΗΠΑ δαπανά περισσότερα από $ 800 & nbsp? Εκατομμύρια ετησίως για καρκίνος έρευνας. Όλα τα έθνη του κόσμου σε συνδυασμό δαπανούν λιγότερο από το ένα εικοστό του ποσού αυτού μελετώντας παρασιτικές ασθένειες.
Από το ποσό των χρημάτων που δαπανώνται για Καρκίνος έρευνα, ένα πράγμα έχει συμφωνηθεί - ότι τοξίνες και δηλητήρια στο σώμα προκαλεί χρόνιο ερεθισμό των ιστών η οποία οδηγεί σε καρκίνος. Υπάρχει επίσης πολλά άλλα στοιχεία ότι καρκίνος των εσωτερικών δομών, όπως τα όργανα ή άλλους ιστούς προκαλείται από χρόνιο ερεθισμό των κυττάρων με τοξίνες στο σώμα.
Σχεδόν όλα τα βιβλία που γράφτηκαν από (λεγόμενη) «τσαρλατάνοι» ισχυρίζονται ότι καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί με τον καθαρισμό του σώματος και απαλλάσσοντάς την από παράσιτα και τοξίνες. Με άλλα λόγια, μόλις οι ιστοί να σταματήσει να είναι ενοχλημένος από υπερβολικές ποσότητες τοξίνες στο αίμα, η καρκίνος όχι μόνο σταματά να πολλαπλασιάζονται, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να εξαφανιστούν εντελώς αν η θεραπεία ξεκινήσει εγκαίρως. (Σημειώστε ότι μόνο το ιατρικό επάγγελμα προσπαθεί να θεραπεύσει καρκίνος εισάγοντας περισσότερο τοξικών φαρμάκων στο σώμα).
Αμοιβάδα, σκουλήκια και άλλα εντερικά παράσιτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου