Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Gnathostoma Nematode


Gnathostoma Nematode

Li Jihong et al ανέφεραν ότι «Gnathostoma μία περίπτωση αιμορραγίας του γαστρεντερικού σωλήνα που προκαλούνται από νηματώδεις", "Κινέζικα Εφημερίδα Παρασιτολογίας και Παρασιτικών Νοσημάτων"

Shi Yin et al ανέφεραν ότι «οι πρώτες 46 περιπτώσεις του πυρετού - ερπητικές εξάνθημα - οδυνηρό οίδημα του βραχίονα, κόκκινες κηλίδες," "Κινέζικη Ιατρική» [1]
Πρόληψη και θεραπεία

Γουρούνι στο στόμα σαγόνι νηματωδών είναι υιοθετήσουν κυρίως ολοκληρωμένη πρόληψη και τα μέτρα ελέγχου. Πρώτη για τον έλεγχο και την εξάλειψη της πηγής της μόλυνσης, κατ 'αρχήν, θα πρέπει να σχεδιάζουν να διεξάγουν τακτική προληπτική απεντόμωση. Αλβενδαζόλη, φθοριούχο αμμώνιο, albendazole, μεβενδαζόλη και άλλων ευρέος φάσματος ανθελμινθικό ιβερμεκτίνη ένωση έχει ένα καλό αποτέλεσμα για ενήλικες. Δεύτερον, θα πρέπει να διακόπτει τη μετάδοση της ασθένειας, για την ελαχιστοποίηση των ευκαιριών υποδοχής για επαφή με την πηγή της μόλυνσης. Την πρόληψη των χοίρων τρώνε στο ωμό ψάρι και τα αμφίβια. Αποφεύγετε να τρώτε Κύκλωπες χοίρου στο νερό και το δεύτερο ενδιάμεσο σειρά από ευκαιρίες. Διατήρηση της υγιεινής του περιβάλλοντος, είναι πιθανό να έχουν μολυνθεί σε τρόφιμα Gnathostoma νηματωδών θερμική επεξεργασία για την αποφυγή εισερχόμενων πηγή της μόλυνσης.

Ανθρώπινα νηματώδεις στόμα σαγόνι είναι καμία θεραπεία, η χρήση της χειρουργικής αφαίρεσης των νυμφών. Ορισμένα φάρμακα για την Gnathostoma νηματωδών μπορεί να έχει κάποια θεραπευτική δράση. Λαμβάνοντας πρεδνιζολόνη ή κινίνη θειική επιτρέπει μεταναστεύουν υποχώρηση του όγκου? Θειοβενδαζόλη, albendazole έχουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Nematode Gnathostoma καλύτερο προληπτικό μέτρο είναι να αποφύγετε να τρώτε ωμά ή μαγειρεμένα ψάρια του γλυκού νερού (ή άλλο κρέας). Δεύτερον, τη μεταποίηση ή την επαφή με ωμό κρέας, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην αυτοπροστασία. Σε ενδημικές περιοχές για να αποφύγετε την άμεση επαφή με μολυσμένο νερό. [1]

Σαγκάη, για πρώτη φορά ανιχνεύονται από εισαγόμενα παθογόνων Gnathostoma νηματωδών χέλι

Σαγκάη εισόδου-εξόδου Ελέγχου και Καραντίνας ανακοίνωσε στις 17 του μηνός, έχει πρόσφατα εισαχθεί από την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες εντοπίστηκαν σε 9 παρτίδες παθογόνων Gnathostoma νηματωδών χέλι. Το λιμάνι της Σαγκάης πρότεινε AQSIQ στάση εξόδου χέλι την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες για την Κίνα, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες να αναστείλει την αποδοχή εισόδου κινεζική χέλι καραντίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι η πρώτη φορά κινεζική λιμάνι ανιχνεύεται από εισαγόμενα Gnathostoma νηματωδών χέλι.

Στους εννέα παρτίδες των χελιών, έξι παρτίδες από την Ινδονησία, την καραντίνα δείγματα συλλέχθηκαν 26, 14 δείγματα βρέθηκαν θετικά, το θετικό ποσοστό 53,8%, ο συνολικός αριθμός των διαπιστωμένων Gnathostoma νηματωδών 112, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της κεφαλής 4 , το σπλαχνικό ανιχνεύθηκε σε 15, 93, ανιχνεύθηκαν στο κρέας χέλι? χελιού στις Φιλιππίνες σε τρεις παρτίδες των 15 δειγμάτων που συλλέχθηκαν απομόνωση και το θετικό δείγμα 9, το θετικό ποσοστό του 60%, για ένα συνολικό αριθμό των διαπιστωμένων Gnathostoma νηματωδών 70, συμπεριλαμβανομένων των σπλάχνων εντοπίστηκαν 9, χέλι κρέατος εντοπίστηκαν 61. Η εργαστηριακής ταυτοποίησης του συνόλου των εντοπισθέντων Gnathostoma είναι είδη νηματωδών παθογόνα.

Gnathostoma Nematode κυρίως στην Ασία, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, την Ινδία, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν και άλλες χώρες έχουν αναφέρει λοιμώξεις του ανθρώπου. Gnathostoma νόσου σκουλήκι είναι μια ζωονόσος, μέσω της κατανάλωσης, η επαφή μεταξύ του πλακούντα και μετάδοση από τη μητέρα των ζώων και των ανθρώπων είναι μεγαλύτερη βλάβη, σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε σπασμούς, παράλυση και κήλη του εγκεφάλου. FAO θα Gnathostoma νηματωδών ως σημαντικό παράγοντα παθογένειας των υδρόβιων ζώων. Κινεζική εθνικό πρότυπο "Aquatic ασφάλεια και την ποιότητα των γεωργικών προϊόντων απαιτήσεις ασφάλειας" είναι επίσης σαφές ότι τα αυγά παράσιτο παθογόνα (slot mansoni προνύμφες, ευρεία σπαργάνωση τμήμα, το σαγόνι προνύμφη στόμα), δεν μπορεί να ανιχνευθεί.

Σαγκάη εισόδου-εξόδου Ελέγχου και Καραντίνας Προεδρείο Xu Jin Kee είπε ότι το λιμάνι της Σαγκάης έχει προταθεί AQSIQ στάση εξόδου χέλι την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες για την Κίνα, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες να αναστείλει την αποδοχή εισόδου κινεζική χέλι καραντίνα, την Ινδία, την Κίνα και τις Φιλιππίνες ενημέρωσε την επίσημη διοίκηση σχετικές περιστάσεις, κυκλοφόρησε επίσης μια ειδοποίηση, συνιστάται να αυξηθούν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό διάφορα λιμάνια και καλή παρακολούθηση των κινδύνων ασφάλειας, ταυτόχρονα, να ενισχύσει την είσοδο των βρώσιμων υδρόβιων ζώων στον εντοπισμό των παρασίτων και άλλα έργα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου