Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Σκουλήκια και παράσιτα Να ΜΗΝ, φαντάζομαι! (μετάφραση)

Να ΜΗΝ, φαντάζομαι! (μετάφραση)

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, AMOEBA ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ εντερικά παράσιτα

Σκουλήκια και παράσιτα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι των παρασιτικών σκουληκιών που μπορούν να ζουν στο ανθρώπινο έντερο, τα πιο συνηθισμένα είναι pinworms, ταινία, αγκυλόστομα και ασκαρίδες.
Σκουλήκια ερεθίσουν την εντερική επένδυση και ως εκ τούτου, προκαλούν κακή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Σημάδια σκουλήκια συχνά περιλαμβάνουν διάρροια, πόνους πείνας, απώλεια της όρεξης, Η απώλεια βάρους, Και αναιμία. Η διάγνωση μπορεί να γίνει με την εξέταση των κοπράνων, ή περιστασιακά με την πρόκληση του εμέτου των σκουληκιών. Η έκταση της εντερικής βλάβης κατόπιν προσδιορίζεται από τον τύπο του σκουληκιού, το μέγεθος του σκουληκιού, και ο αριθμός των σκουληκιών παρούσης.
Pin σκουλήκια είναι η πιο κοινή παρασιτική σκουλήκι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το βασικό σύμπτωμα αυτής της μικρής, νηματοειδή σκουλήκι είναι του ορθού κνησμός, Ιδιαίτερα τη νύχτα. Μπορείτε να πάρετε Pinworms όταν τα αυγά, τα οποία καταθέσει κάτω από τα νύχια, όταν ένα άτομο γρατσουνιές, μολύνουν τα τρόφιμα. Η προσωπική υγιεινή είναι πιο σημαντικό για τον έλεγχο των pinworms.
Μπορείτε να πάρετε την ταινία από την κατανάλωση ανεπαρκώς μαγειρεμένα κρέατα, ειδικά το βόειο κρέας, χοιρινό κρέας και τα ψάρια. Η πιο κοινή ταινίας στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η ταινίας του βοείου κρέατος, το οποίο μπορεί να αυξηθεί σε ένα μήκος από 15 έως 20 πόδια στα έντερα.
Οι Αγκυλόστομα βρίσκονται συχνά στο χώμα ή άμμο σε μέτρια κλίματα. Μπορούν
μπορούν να εισέλθουν στο σώμα με διάνοιξη οπών στο δέρμα του γυμνού τέλους, ή μπορούν να εισέλθουν στο στόμα, εάν τα τρόφιμα που έχουν μολυνθεί από βρώμικα χέρια τρώγεται.
Roundworms είναι πιο συχνή σε παιδιά. Αυτά τα σκουλήκια μπορούν να αφήσουν τα έντερα και να εγκατασταθούν σε διάφορες περιοχές του σώματος, προκαλώντας ασθένειες όπως πνευμονία, ίκτερος ή επιληπτικές κρίσεις.
Όταν ένα άτομο έχει προσβληθεί από σκουλήκια, τροφοδοσία του σώματος όλων των θρεπτικών συστατικών έχει εξαντληθεί σε σημείο που η συμπλήρωση όλων των θρεπτικών συστατικών είναι απαραίτητη για να αποκατασταθεί η κανονική υγεία. Θρεπτικά συστατικά που έχουν ιδιαίτερη σημασία είναι η βιταμίνη Α, το Β 'συγκρότημα, κυρίως θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, Β6, Β12, και Παντοθενικό οξύ? Οι βιταμίνες C, D και K και ασβεστίου, σιδήρου και πρωτεΐνης.

Διαιτητικά Ανεπάρκεια

Τα ζώα που εκτρέφονται για τη διατροφή ανεπάρκεια σε πρωτεΐνη ή βιταμίνες Α, Β1, Β2, βιοτίνη, φυλλικό οξύ και άλλες θρεπτικές ουσίες έχουν προσβληθεί με πολλά είδη παρασίτων, συμπεριλαμβανομένων τριχίνες, που προέρχονται από μαγειρεμένα χοιρινό? και Trichomonas, τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν στους πνεύμονες ή έντερα τόσο εύκολα όσο το γύρω από τον κόλπο. Όταν αυτά τα ίδια τα παράσιτα έχουν επανειλημμένα εμφυτεύονται σε υγιή ζώα, ωστόσο, οι προσβολές δεν έχουν συμβεί όσο η δίαιτα ήταν επαρκής.
Αν μια ελλιπής διατροφή δεν βελτιώνεται και τα παράσιτα σκοτώνονται από φάρμακα, βότανα ή ηλεκτρο-ιατρικών μέσων, εκ νέου προσβολή συμβαίνει γρήγορα, αλλά σταδιακά πεθαίνουν, όταν η δίαιτα γίνεται ιδιαίτερα θρεπτικά. Και τα δύο παράσιτα και σκουλήκια μολύνουν ζώα με ανεπάρκεια σε βιταμίνη Α, ενώ καλά-τρέφονται έλεγχοι παραμένουν χωρίς μόλυνση. Το σύνολο των εντέρων μπορεί επίσης να συμπληρωθεί με τα σκουλήκια όταν τα ζώα επιτρέπεται να φάτε πολύ λίγο από μια άριστη διατροφή για να αποκτήσει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε, και εάν τα σκουλήκια καταστρέφονται με φαρμακευτική αγωγή, τα ζώα πέθαναν από λοιμώξεις στα έντερα.
Μολονότι εντερικά παράσιτα είναι εκπληκτικά κοινά, δεν υπάρχουν γνωστές μελέτες που δείχνουν την επίδραση των διατροφικών βελτίωση στον άνθρωπο μολυσμένο με αυτούς. Είναι γνωστό ότι η υψηλή πρόσληψη εξευγενισμένα τρόφιμα, ιδιαίτερα τα γλυκά, τα οποία παρέχουν μικρή ή καθόλου θρεπτικά συστατικά αλλά ικανοποιούν την όρεξη, προκαλεί τα άτομα να γίνουν ευαίσθητα στο pinworms που ευδοκιμούν σε ζάχαρη.
Η έρευνα δείχνει ότι σε οποιοδήποτε τύπο παρασιτικής μόλυνσης, ωστόσο, η δίαιτα πρέπει να είναι ασυνήθιστα επαρκής και εξευγενισμένα τρόφιμα αυστηρά αποφεύγεται. Γιαούρτι ή γάλα acidophilus, ή τον πολιτισμό, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις αμοιβικός δυσεντερία και ίσως θα πρέπει να καταβληθούν όλες οι εντερικές μολύνσεις, και κάθε προσπάθεια να διατηρηθεί η κανονική στομάχι οξύ που καταστρέφει πολλά παράσιτα που προέρχονται από τα τρόφιμα.
Άλλοι ερευνητές έχουν δείξει ότι τα παράσιτα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε μία ποικιλία από βότανα τα οποία είναι θανατηφόρα μόνο σε αυτούς τους οργανισμούς. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καμία γνωστή «θεραπεία-όλα" βότανο που σκοτώνει όλα τα στάδια των προνυμφών παράσιτα και τα αυγά. Όπως περιγράφεται, δηλητήρια και τοξίνες στο σώμα ερεθίσει τους ιστούς, θέτοντας τις βάσεις για καρκίνος. Αυτά τα ίδια τοξίνες επίσης φαίνεται να επιτρέπει τα παράσιτα να αναπαραχθούν εκτός της κανονικής, φυσικά, τον κύκλο ζωής τους, η οποία συνήθως περιλαμβάνει εγκαταλείπει το σώμα του ξενιστή. Φαίνεται ότι με την αύξηση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, τα παράσιτα, υπό την παρουσία ρύπων, μπορούν να ολοκληρώσουν τον κύκλο ζωής τους μέσα στο σώμα του ξενιστή.
Κάθε αντιπαρασιτική θεραπεία πρέπει να σκοτώσει αποτελεσματικά όλα τα στάδια της ανάπτυξης του παρασίτου, και πρέπει να συνεχίσει πέρα ​​από την κανονική περίοδο επώασης των αυγών. Κάθε βραχυπρόθεσμη θεραπεία (όπως εμπορικά σκευάσματα) - δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική. Εμπορική θεραπείες συνήθως επικεντρώνονται σε εντερικά παράσιτα, και μόνο ενήλικα σκουλήκια. Όπως έχει περιγραφεί παραπάνω, τα παράσιτα μπορούν να ανιχνεύσουμε μέσα η συκώτι, πάγκρεας, εγκέφαλος, πνεύμονες, καρδιά, μάτια - Στην πραγματικότητα οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Ως εκ τούτου, μια ολική συστηματική αντι-παρασιτική σύστημα επεξεργασίας είναι επιτακτική ανάγκη. Μια τέτοια θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει ηλεκτρο-ιατρικών συσκευών που καταστρέφουν το παράσιτο ηλεκτρικά και καθαρή φυτικά συμπληρώματα γνωστό για να σκοτώσει όλα τα στάδια της ανάπτυξης του παρασίτου.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Υπάρχουν δύο τρένα της σκέψης σχετικά με το θέμα και την αιτία της καρκίνους, λευχαιμία, ινομυώματα, HIV AIDS, Και άλλες ασθένειες που η σύγχρονη ιατρική δεν έχει ακόμη βρει μια θεραπεία.
Ένα τραίνο της σκέψης είναι ότι η σύγχρονη ιατρική έχει τα μέσα για να θεραπεία νόσου με την εισαγωγή τοξικός και ισχυρά φάρμακα τα οποία είναι ξένα προς την φυσιολογία του οποιουδήποτε ζωντανού σώματος - ανθρώπου ή ζώου. Ή, χειρουργικά αφαίρεση του νεκρού και τα βάσανα και πεθαίνουν όργανο.
Το άλλο τραίνο της σκέψης είναι να αξιοποιήσει τη θεραπευτική δύναμη του σώματος με την αφαίρεση της πηγή του ερεθισμού, καθώς και την παροχή θρεπτικών συστατικών για το σώμα για τη δημιουργία υγιών νέων κυττάρων. Με την τόνωση της με φυσικές ουσίες, όπως βρίσκονται στις ρυπογόνες ελεύθερη, άνευ στεροειδών, χωρίς ορμόνες, βιολογικά τρόφιμα και βότανα, και της ηλεκτρικής ενέργειας - επούλωση φυσικά επιτυγχάνεται.
Ποια μέθοδος ή λύση αυτή ο αναγνώστης προτιμάτε;
Ο Δρ Bernard W. Barber
PhD, BSc στην Allied Επιστημών Υγείας
Αυτό το άρθρο αναδημοσιεύεται με ευγνωμοσύνη απόδειξη παραλαβής:
Ο Δρ Bernard Barber,
Wisma Methodist, Lorong Hang Jebat,
50150 Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία

****
Ελπίδα, ετοιμάσου για ταξίδι στα εξωτερικά!
Φύγαμε για Κουάλα!!! πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου