Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Διώξτε τα παράσιτα του εντέρου:

Διώξτε τα παράσιτα του εντέρου: Μείγμα τριών εκχυλισμάτων που έχουν έντονη παρασιτοκτόνο και παθοκτόνο δράση, κυρίως για τα παθογόνα και τα παράσιτα του εντέρου. Στηριγμένη στην μελέτη και την αγωγή της παγκοσμίου φήμης γιατρού Clark
Τρία βότανα μπορούν να σας απαλλάξουν από πάνω από 100 διαφορετικά είδη παρασίτων! Και δεν έχουν καμμιά από τις παρενέργειες των φαρμακευτικών παρασιτοκτόνων. Αυτά τα βότανα είναι δώρο της φύσης για να μας. Τα βότανα που χρειάζεστε είναι τα εξής: Πράσινοι φλοιοί από τους καρπούς της Μαύρης  Καρυδιάς – Αρτεμισία – Γαρύφαλλα -Αν τα χρησιμοποιήσετε μαζί θα απελευθερωθείτε από όλα αυτά τα παράσιτα. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί με εφάπαξ αγωγή.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει ένα άλλο στοιχείο, που πρέπει να παίρνετε κατά την θεραπεία, ξεχωριστά από το βάμμα. Είναι το αμινοξύ ορνιθίνη, όταν πεθαίνουν τα  παράσιτα παράγουν μεγάλη ποσότητα αμμωνίας ως προϊόν των αποβλήτων τους. Η αμμωνία αφήνεται ελεύθερη  στο σώμα μας από τα παράσιτα σε μεγάλες ποσότητες. Η αμμωνία είναι πολύ τοξική, ειδικά στον εγκέφαλο. Πιστεύω ότι προκαλεί  αϋπνία και άλλα προβλήματα ύπνου τη νύχτα και  άγχος με τη μέρα. Με τη λήψη ορνιθίνης  κατά την κατάκλιση, θα κοιμηθείτε καλύτερα.
«Green» Black Walnut Hulls (Juglans species) Η πράσινη φλούδα γύρω από τον καρπό της μαύρης καρυδιάς είναι μια θαυματουργή πηγή παρασιτοκτόνων ουσιών όμως ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να λαμβάνεται ώστε το βάμμα να παρασκευάζεται όσο οι φλοιοί αυτοί είναι ακόμη πράσινοι , αν μαυρίσουν χάνουν τις ιδιότητές τους. Η εταιρεία HEALTH GENESIS πιστοποιεί ότι το προιόν αυτό περιέχει βάμμα από πράσινους φλοιούς. Θεωρείται ότι η υψηλή περιεκτικότητα σε τανίνη είναι υπεύθυνη για την anthelmic ιδιοκτησία της μαύρης καρυδιάς αν και υπάρχουν και άλλα συστατικά, όπως juglandin και juglone που μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνο. Το κύριο ενεργό συστατικό στη Μαύρη Καρυδιά είναι ναφθοκινόνη γνωστή ως juglone.
Wormwood Herb (Artemisia absinthium)
ΑΨΙΘΙΑ – WORMWOOD (ARTEMISIA ABSINTHIUM)  Πικρό τονωτικό, άφυσο, ανθελμινικό, αντιφλεγμονώδες. Κατά της παχυσαρκίας και του σακχάρου, κατά της αναιμίας, αντιπυρετικό, αντισηπτικό, εμμηναγωγό, έχει νευροτονωτική δράση, αντικαταθλιπτικό, κατά της έντασης. Χρησιμοποιείται κυρίως σαν πικρό βότανο και επομένως διεγείρει και ενισχύει ολόκληρη την πεπτική διαδικασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις δυσπεψίας, ιδιαίτερα όταν αυτή οφείλεται σε ανεπαρκή ποσότητα ή ποιότητα γαστρικών υγρών. Είναι ισχυρό ίαμα για την θεραπεία παρασιτώσεων όπως η ασκαρίδα και ο οξύουρος. Επίσης βοηθάει τον οργανισμό να ανταπεξέλθει σε πυρετούς και λοιμώξεις.
Clove Buds (Carophyllus specie) αντινευραλγικό, αναλγητικό, ισχυρό αντισηπτικό, επουλωτικό. Το γαρύφαλλο έχει θερμαντική δράση στον οργανισμό. Η φρεσκοτριμμένη σκόνη του γαρύφαλλου έχει αντιπαρασιτικές ιδιότητες και καθαρίζει τον πεπτικό σωλήνα αλλά και το αίμα από διάφορα παράσιτα και κυρίως από τα αυγά που παράγουν τα παράσιτα αυτά. Το γαρύφαλλο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος, διεγείρει τις στομαχικές λειτουργίες και καθαρίζει από βακτήρια το στομάχι, το δέρμα, τα νεφρά τα έντερα, τα πνευμόνια και τους βρόγχους. Σε περίπτωση πονόδοντου ενδείκνυται το μάσημά του.
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ: Παίρνουμε το εκχύλισμα για 14 ημέρες, διακόπτουμε για 7 και επαναλαμβάνουμε ξανά για 14 ημέρες.
Herbal Parasite Remedies
Dr. Hulda Clark
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ
Τα Παράσιτα είναι ζώντες οργανισμοί που ζουν μακριά από ένα οργανισμό-ξενιστή. Το παράσιτο θα αξιοποιήσει τα θρεπτικά συστατικά του οργανισμού υποδοχής και με τον τρόπο αυτό θα βλάψει τον οργανισμό υποδοχής. Παράσιτα ειναι ένας αριθμός διαφορετικών μορφών και μπορούν να αναπτυχθούν σε όλο το σώμα. Τα πιο συχνά ζουν μέσα στα έντερα του ανθρώπου. Καθαρίστε το σύστημά σας από τα παράσιτα με φυσικά μέτρα, όπως το βάμα πιο πάνω.
Παράσιτα εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω του αέρα που αναπνέουμε, τρόφιμα που τρώμε και νερό που πίνουμε. Σε χώρες του τρίτου κόσμου, ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να γεμίσει ο οργανισμός παράσιτα είναι μέσω μολυσμένου νερού. Όποιος ταξιδεύει σε ξένη χώρα πρέπει να είναι προσεκτικός για την ποιότητα του νερού που πίνει. Η κακή αποχέτευση και η κακή υγιεινή είναι οι πιο κοινές αιτίες που γεμίζουν παράσιτα για οι άνθρωποι, όπως και η κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών. Τα παράσιτα μεταδίδονται μέσω προϊόντων χοιρινού κρέατος, οστρακοειδή, καθώς και μολυσμένων τροφίμων και του νερού.
Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικά είδη από παράσιτα που είναι κοινά για τους ανθρώπους. Τα Πρωτόζωα αποτελουνται από ένα μόνο κύτταρο και πολλαπλασιάζονται σε τεράστιους αριθμούς στο εσωτερικό του ανθρώπινου εντέρου. Τα πιο συχνά είναι τα protozoic παράσιτα είναι η Giardia, neospora, αμοιβάδες, τοξοπλάσμωση, Cryptosporidium και Sarcocystis Μια άλλη μορφή του παρασίτου είναι το σκουλήκι Helminth.  Αυτό περιλαμβάνει την ταινία, pinworms, αγκυλόστομα, τριχινών, ασκαρίδες και άλλα.
Όταν καθαριστούν τα παράσιτα από τον οργανισμό φαίνονται τα σκουλήκια στα κόπρανα, καθώς αποβάλλονται από το σώμα. Τα παράσιτα είναι εξαιρετικά ισχυρά και πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα. Μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα που σχετίζονται με εντερικά παράσιτα περιλαμβάνουν διάρροια, αέρια, φούσκωμα, γριπώδη συμπτώματα, ναυτία, εξανθήματα, πόνο στις αρθρώσεις, χρόνια κόπωση και χρόνια ιγμορίτιδα, πονοκεφάλους, έλκοι, φλεγμονές, αλεργίες κλπ.
Καταστρέψτε τα παράσιτα απο το σώμα σας: Τα παράσιτα αγαπούν την άσπρη ζάχαρη, ατ γαλακτοκομικά και το γάλα όπως και τα πάντα που μετατρέπονται σε ζάχαρη. Συνεπώς, ο καλύτερος τρόπος για να λιμοκτονήσουν τα παράσιτα είναι μέσω της χρήσης μιας υγιούς διατροφής και την εξόντωση τους από την εξάλειψη της άσπρης ζάχαρης οσο το δυνατόν από τη διατροφή σας.
Πολλά βότανα και τρόφιμα δρουν ως πολύ ισχυρα και έχουν αντι-παρασιτικούς παράγοντες. Το εξαιρετικό παρθένο λάδι καρύδας είναι φορτωμένο με τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα στη μάχη του έναντι των παθογόνων παρασίτων.
Ωμο σκόρδο και κρεμμύδια παρέχουν θείο, αμινοξέα που είναι αντι-παρασιτικά. Φάτε έξι κουταλιές έξτρα παρθένο λάδι καρύδας, μια ολόκληρη σκελίδα σκόρδο και ένα μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι καθημερινά για να βοηθήσετε το σώμα να αποβάλει τα παράσιτα.
Η ρίγανη και ειδικά το αιθέριο έλαιο της ρίγανης είναι αντι-παρασιτικό. Χρησιμοποιήστε δύο έως τρεις σταγόνες λάδι ρίγανη σε χλιαρό νερό με φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και πιείτε τό τρεις φορές την ημέρα. Το γαρύφαλλο εξίσου καλό, το  Ginger σε σκόνη, η αρτεμισία,το  μαύρο ξύλο καρυδιάς επίσης χρησιμοποιείται στα αντι-παρασιτικά. Κάντε νηστεία, με τζίντζερ, kombucha, καρύδα κεφίρ, ξύδι μήλου μηλίτη, κλπ. αποτελούν ισχυρά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να καταστρέψετε τα παράσιτα.
Συνιστούμε τρεις έως 21 ημέρες διαιτα χαμηλή σε θερμίδες, νερό, χυμό μήλου και φρέσκο ​​χυμό λεμονιού. Τα προβιοτικά συμπληρώματα συνιστάται για να βοηθήσουν στην καταστροφή των παράσιτων. Μετά την περίοδο καθαρισμού, να προτιμάτε τροφές με λάχανο τουρσί, η προιόντα που έχουν υποστεί ζύμωση και τα λαχανικά πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά και σε αφθονία.
Αυτές οι τροφές είναι πλούσιες πηγές της L-γλουταμίνη, (ένα αμινοξύ που βοηθά την ανοικοδόμηση του εντέρου). Αυτά τα ζυμωμένα τρόφιμα περιέχουν επίσης πολύ ισχυρά στελέχη των καλών βακτηρίων, οργανικά οξέα και ένζυμα που δρουν για να κρατήσουν τα παράσιτα μακρια από το σώμα σας. Η μπορείτε να χρησιμοποιήστε τα αντίστοιχα συμπληρώματα διατροφής.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου